Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στην Μπαρτσελόνα: Αποχωρεί ο Τσάβι (pic)

Χαμός στην Μπαρτσελόνα: Αποχωρεί ο Τσάβι (pic)

Μετά την ήττα από την Βιγιαρεάλ (3-5), ο Τσάβι ανακοίνωσε ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Η τρέχουσα σεζόν θα είναι και η τελευταία του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα!

Στις δηλώσεις του μετά τη βαριά ήττα από τη Βιγιαρεάλ στο «Μονζουίκ» με 3-5, ο προπονητής των Καταλανών έκανε γνωστό πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα στις 30 Ιουνίου βλέποντας πως με εκείνον στο τιμόνι δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση.

O θρύλος της Μπαρτσελόνα επέστρεψε ως προπονητής στους «μπλαουγκράνα» τον Νοέμβριο του 2021, οδήγησε πέρσι τον σύλλογο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο οι αποτυχίες είναι περισσότερες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πάρει αυτή την απόφαση.

Ειδικά φέτος η ομάδα του παρουσιάζει πολύ προβληματική εικόνα και ουσιαστικά μετά το Κύπελλο είναι πλέον και εκτός διεκδίκησης του τίτλου στη La Liga.

«Στις 30 Ιουνίου θα αποχωρήσω από την ομάδα. Είναι μία απόφαση την οποία έχουμε συζητήσει με τον πρόεδρο και με το τεχνικό επιτελείο. Η Μπάρτσα χρειάζεται μία αλλαγή κατεύθυνσης. Ως οπαδός της ομάδας πιστεύω πως το καλύτερο πράγμα είναι να φύγω από την ομάδα στις 30 Ιουνίου. Πιστεύω πως αυτό θα βοηθήσει στην αλλαγή και συνεχίζω να πιστεύω πως μπορούμε να έχουμε μία πολύ καλή σεζόν. Πρέπει να σκεφτώ την ομάδα πριν τον εαυτό μου», είπε ο συναισθηματικά φορτισμένος Τσάβι μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του.

Μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ζοάν Λαπόρτα είχε δείξει εμπράκτως την στήριξή του στον Τσάβι προσφέροντάς του συμβόλαιο μέχρι το 2025, αλλά όπως φαίνεται η συνεργασία των δύο πλευρών θα ολοκληρωθεί νωρίτερα. Και το ερώτημα τώρα είναι ποιος θα διαδεχθεί τον νυν τεχνικό της Μπαρτσελόνα στον πάγκο.

Η ανακοίνωση του Τσάβι:

Περισσότερα σε λίγο…

Sports in

Αναποφάσιστος ο Λεμπρόν – Οι σκέψεις για το μέλλον του (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την ήττα-αποκλεισμό από τους Νάγκετς εμφανίστηκε αναποφάσιστος για το μέλλον του στους Λέικερς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024