Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερωτευμένη η κόρη της Μπελούτσι - Ο Ιταλός που «έκλεψε» την καρδιά της 

Ερωτευμένη η κόρη της Μπελούτσι – Ο Ιταλός που «έκλεψε» την καρδιά της 

Το ζευγάρι βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι.

Η Ντέβα Κασέλ έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της, Σαούλ Νάνι. Η 19χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ είχε αναρτήσει μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της στο Instagram τον περασμένο Οκτώβρη που επιβεβαίωνε τη σχέση τους.

Στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, η Ντέβα Κασέλ μονοπώλησε το ενδιαφέρον των φωτογράφων τόσο για την κομψή της εμφάνιση, όσο και για τον νεαρό που τη συνόδευε. Αυτός δεν είναι άλλος από τον 24χρονο Σαούλ Νάνι. Με καταγωγή από τη γενέτειρα της διάσημης μητέρας της, ο Νάνι κέρδισε τη καρδιά της 20χρονης μούσας του οίκου Dior και παράλληλα, μια όλο και αυξανόμενη φήμη.

Η κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στο Παρίσι

Η Ντέβα Κασέλ έκανε μια απίστετα classy εμφάνιση, με μπεζ καμπαρντίνα με ιδιαίτερο, σταυρωτό γιακά και σουέντ ψηλές μπότες με λεπτό τακούνι.Έπιασε τα μαλλιά της σε ένα φινετσάτο σινιόν που αναδείκνυε τον λαιμό της αλλά και τον γιακά της καμπαρντίνα και πρόσθεσε ένα ζευγάρι ασημένια κρικάκια.

Ο σύντροφός της επέλεξε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι και ένα greige παλτό.

Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε τον Οκτώβριο του 2023, έπειτα από μεγάλο «κηνυγητό» των μέσων, που είχαν ήδη τις πρώτες πληροφορίες. Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της σειράς του Netflix «Il Gattopardo», με την Κασέλ να κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική. Στο πρότζεκτ, η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι υποδύεται την ελκυστική Angelica, ενώ ο Nanni είναι ο φιλόδοξος Tancredi, ανιψιός του πρίγκιπα Fabrizio της Salina.

Ποιος είναι ο Σαούλ Νάνι

Ο Σαούλ Νάνι έχει καταγωγή από την Μπολόνια της Ιταλίας και είναι ηθοποιός. Έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό, μέσα από τον ρόλο του Κρίστιαν στη σειρά του Disney Channel «Alex & Camp», αλλά και τον ρόλο του Μάρκο στο «Under the Riccione Sun».

Μεγάλωσε με γονείς γιατρούς και έχει δύο μικρότερα αδέρφια. Η πρώτη του κίνηση για να μπει στην υποκριτική δεν απέδωσε καρπούς, αφού δεν τον επέλεξαν για το διαφημιστικό σποτ, στην οντισιόν του οποίου και πήρε μέρος. Παρόλα αυτά, τον πλησίασε ένας ατζέντης και του πρότεινε να συμμετέχει στη μίνι σειρά του 2012 «La Certosa di Parma», η οποία σηματοδότησε το ντεμπούτο του στον χώρο.

Το 2018 μετακόμισε στο Μιλάνο για να σπουδάσει Επικοινωνία και Διαφήμιση στο Università Cattolica del Sacro Cuore, χωρίς όμως να παρατήσει την υποκριτική. Οι τελευταίες πιο γνωστές ταινίες που συμμετείχε, είναι το «Brando» και το «Love & Gelato» του 2022. Πριν διαλέξει την υποκριτική, ο Νάνι είχε βλέψεις για διακρίσεις στο ποδόσφαιρο, που ήταν και η πρώτη του αγάπη. «Από όταν ήμουν δώδεκα ετών έπαιζα ποδόσφαιρο και μόνο αυτό με ενδιέφερε» είχε πει στο «Vanity Fair».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024