Ντέβα Κασέλ: Η 19χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ ποζάρει για περιοδικό
Στα χνάρια των γονιών της, η 19χρονη Ντέβα Κασέλ ποζάρει για το περιοδικό «Gen V Magazine» και αφήνει τους πάντες άφωνους
Η Ντέβα Κασέλ, η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ βαδίζει στα βήματα των γονιών της και αποθεώνεται μπροστά σε φωτογραφικούς φακούς.
Η 19χρονη ασχολείται με το χώρο του μόντελινγκ και του σινεμά, καθώς πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με την ιταλική ταινία «The Beautiful Summer».
Η Κασέλ πόζαρε για το «Gen V Magazine» σε διαφορετικά στιγμιότυπα για το χειμερινό τεύχος.
Η λεζάντα της ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό του περιοδικού στο Instagram γράφει:
«Μέσα στις σελίδες του νέου μας τεύχους GEN V4, η Ντέβα Κασέλ σκέφτεται για την ανακάλυψη των απροσδόκητων παθών της, καθώς μπαίνει στο προσκήνιο της μόδας και του κινηματογράφου. “Πάντα είχα πάθος για τα ρούχα, την αισθητική, τη φωτογραφία… Θυμάμαι να ξεφυλλίζω τα τεράστια βιβλία μόδας της μητέρας μου που είχε στο σπίτι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Όλα ήταν τόσο προσεγμένα και όμορφα”, θυμάται στο @mathiasrosenzeig μέσα από το τεύχος Winter 2023. “Ήξερα ότι ήθελα να δουλέψω σε αυτόν τον κλάδο κάποια στιγμή στη ζωή μου, αλλά σίγουρα δεν περίμενα να τον αγαπήσω τόσο πολύ και να ζήσω από αυτόν”».
View this post on Instagram
Η 19χρονη Γαλλο-Ιταλίδα σε μια φωτογραφία φοράει περούκα με κοντό, μαύρο μαλλί και μουτζουρωμένο μακιγιάζ στα μάτια, ενώ σε άλλη λήψη πόζαρε εμπνευσμένη από τον Μίκι Μάους, φορώντας μια μπλούζα με το εμβληματικό ποντίκι της Disney, με τα μαλλιά της πιασμένα σε δύο κοτσάκια που προσομοίαζαν σε αυτιά και ξεχωριστό μακιγιάζ.

- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442