Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντέβα Κασέλ: Η καλλονή κόρη της Μπελούτσι πρωταγωνιστεί στον κινηματογράφο

Ντέβα Κασέλ: Η καλλονή κόρη της Μπελούτσι πρωταγωνιστεί στον κινηματογράφο

Η κούκλα Ντέβα είναι ήδη ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα και έχει ήδη περπατήσει σε σόου διάσημων οίκων μόδας, ενώ είναι μούσα του οίκου Dior.

Η 18χρονη καλλονή που μοιάζει απίστευτα στη μητέρα της ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, ενώ έχει ήδη συνεργαστεί με τους σημαντικότερους οίκους μόδας, όπως τους Dolce & Gabbana και Jacquemus.

Η Ντέβα Κασέλ αποφάσισε να ασχοληθεί παράλληλα και με τον κινηματογράφο και ήδη πρωταγωνιστεί στην πρώτη της ταινία, με τίτλο «La bella estate» («Το όμορφο Καλοκαίρι»).

Πρόκειται για μια ιταλική ταινία της σκηνοθέτιδας Laura Luchetti, που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Cesare Pavese και έκανε πρεμιέρα στο Locarno Festival πριν από περίπου ένα μήνα.

Η υπόθεση της ταινίας

Στην ταινία, που διαδραματίζεται στο Τορίνο το 1938, η σκληρά εργαζόμενη Τζίνια (Yile Yara Vianello) αναζητά μια περιπέτεια. Βρίσκει την Αμέλια (Ντέβα Κασέλ), που ποζάρει ως μοντέλο για ζωγράφους και τη μυεί σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο.

«Η Τζίνια έπρεπε να αντιπροσωπεύει τη φύση, ενώ η Αμέλια έπρεπε να είναι κάποια που οι άνθρωποι δεν μπορούν παρά να κοιτάξουν. Η Ντέβα ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος. Ως μοντέλο η ίδια, ξέρει τι σημαίνει το να φοράς αυτού του είδους το προσωπείο», δήλωσε η Luchetti στο Variety.

«Δεδομένου του ονόματός της, όλοι περιμένουν ότι θα είναι η Μέριλ Στριπ. Είναι μόλις 18 ετών και είναι η πρώτη της ταινία, αλλά μαθαίνει τόσο γρήγορα», πρόσθεσε.

Η Ντέβα μοιράστηκε στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από τα γυρίσματα της ταινίας

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους παρουσιάζω το «La bella Estate» (Το όμορφο καλοκαίρι), σε σκηνοθεσία @lauraluche. Ήταν μια από τις εκπληκτικές, πολυμήχανες, διασκεδαστικές, βαθιές και εμπλουτιστικές εμπειρίες της ζωής ΜΟΥ.

Έμαθα τόσα πολλά γι’ αυτό το εργασιακό περιβάλλον και το να μπορώ να μοιραστώ όλα αυτά τα συναισθήματα και τις στιγμές με το υπόλοιπο καστ με έκανε να μάθω τόσα πολλά για τον εαυτό μου. Είμαι τόσο ευγνώμων στη Laura που μου έδωσε αυτή την εκπληκτική ευκαιρία και πίστεψε σε εμένα για να υποδυθώ τον ρόλο της Amelia και θέλω να ευχαριστήσω το καστ και το συνεργείο που έκαναν αυτή την πρώτη εμπειρία αξέχαστη.

Ο οικογενειακός δεσμός που δημιουργήθηκε στα γυρίσματα θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ για όλα… Ελπίζω να απολαύσετε όλοι την ταινία όσο απολαύσαμε εμείς τη δημιουργία της», έγραψε χαρακτηριστικά.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024