Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ντέβα Κασέλ ως «μούσα» του Dior «μαγνήτισε» τα βλέμματα στο Παρίσι

Η Ντέβα Κασέλ ως «μούσα» του Dior «μαγνήτισε» τα βλέμματα στο Παρίσι

Θύμισε την μητέρα της σε νεαρή ηλικία καθώς περπατούσε στο σόου μόδας.

Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ, μπορεί να χρωστά πολλά στους διάσημους γονείς της για την αστραπιαία επιτυχία της στον χώρο του μόντελινγκ, αλλά εκτός από τα δύο της επίθετα, ένα μεγάλο όπλο της είναι και το περιζήτητο πρόσωπό της. Η Ντέβα Κασέλ είναι μόνο 19 χρονών και έχει ήδη περπατήσει σε πασαρέλες για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας του κόσμου.

Τις εντυπώσεις έκλεψε στην επίδειξη μόδας στο Παρίσι ως «μούσα» του οίκου Dior, καθώς θύμισε αρκετά την μητέρα της σε νεαρή ηλικία. Περπατούσε με αέρα σταρ και πόζαρε μέσα σε ένα μαύρο σύνολο, επιλέγοντας στα χείλη ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν.

Με τη σειρά της, η Ιταλίδα σταρ, Μόνικα Μπελούτσι, ως υπερήφανη μητέρα αποθέωσε την κόρη της, αναρτώντας στιγμιότυπα της μικρής Ντέβα στο Instagram της, με τους πάνω από 5 εκατομμύρια ακολούθους.

Η καριέρα της ως μοντέλο

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές επαγγελματικές φωτογραφήσεις της Ντέβα Κασέλ, ήταν πριν μήνες για το περιοδικό «Muse». Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τότε, η Ντέβα Κασέλ μίλησε για την είσοδό της στον κόσμο του μόντελινγκ και τους διάσημους γονείς της.

Η είσοδος της Κασέλ στο μόντελινγκ έγινε σχετικά αθόρυβα, μέχρι την πασαρέλα της τον Ιούλιο του 2022.

Λίγο πριν τελειώσει το σχολείο, είχε πει: «Φέτος μελετάω αρκετά, τελειώνω με το σχολείο μου. Αφιερώνω όμως, χρόνο στην οικογένεια, τους φίλους μου, το αγόρι μου και φυσικά, στον εαυτό μου για να μπορώ να επικεντρωθώ στα χόμπι μου και να ξεκουραστώ. Μπήκα στον κόσμο του μόντελινγκ από μικρό κορίτσι. Χάρη στη μητέρα μου και τον πατέρα μου, που με έπαιρναν μαζί τους συνέχεια στον χώρο της εργασίας τους. Όταν όμως, μπήκα κανονικά σε αυτόν τον κόσμο πριν κάποια χρόνια κι έπρεπε να κάνω μία πόζα, ένιωσα την σπίθα. Ήταν η στιγμή που κατάλαβα ότι ήθελα να γίνω μέρος αυτού του κόσμους».

Όσο για τους γονείς της, η Ντέβα Κασέλ ανέφερε πως παρά τη δημοσιότητά τους ποτέ δεν τους είδε σαν celebrities. «Για εμένα, ήταν πάντα οι γονείς μου. Φυσικά, έχουν εκπληκτικό ταλέντο κι είμαι πολύ περήφανη για όσα έχουν καταφέρει ως τώρα, αλλά αυτό δεν τους αλλάζει στα μάτια μου», ανέφερε η 18χρονη, ενώ πρόσθεσε πως η συμβουλή των γονιών της ήταν να προστατεύει πάντα τον εαυτό της και να προσέχει πώς χρησιμοποιεί τη δημόσια εικόνα της, πράγμα που τηρεί μέχρι και σήμερα.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024