Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το νέο «αμόρε» του Βενσάν Κασέλ μοιάζει πολύ στην πρώην του

Το νέο «αμόρε» του Βενσάν Κασέλ μοιάζει πολύ στην πρώην του

Ο ένας ακολουθεί τον άλλο στο Instagram ανταλλάσσοντας like και παθιασμένα μηνύματα.

Πριν λίγους μήνες ο Βενσάν Κασέλ και η Τίνα Κουνακέι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, τερματίζοντας οριστικά τον γάμο τους. Τον περασμένο Απρίλιο οι κοινές τους φωτογραφίες σβήστηκαν από τα social media. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί το 2018 στη Γαλλία και τον Απρίλιο του 2019 είχαν αποκτήσει μία κόρη, την Amazonie.

Ωστόσο ο ηθοποιός φαίνεται πως ξαναβρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο μίας καλλονής, της Νάρα Μπαπτίστα. Είναι νέα, είναι μοντέλο και μοιάζει πολύ στην Τίνα Κουνακέι! Η Νάρα Μπαπτίστα είναι 27 ετών, εργάζεται ως μοντέλο και έχει καταγωγή από τη Βραζιλία και την Αυστραλία. Μάλιστα, είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία «Miss Universe Australia» το 2020, ενώ είναι και μέλος του κινήματος «Black Lives Matter».

«Δεν σε χορταίνω Νάρα» της είχε γράψει κάτω από τις παρακάτω φωτογραφίες στις 4 Σεπτεμβρίου ο  Βενσάν Κασέλ κι εκείνη είχε απαντήσει: «Ούτε εγώ, Θεέ μου». Τα σχόλια είχαν συνοδευτεί κι από τις ανάλογες κόκκινες καρδιές. Κι αυτό ίσως να είναι αρκετή απόδειξη για να μιλήσουμε για ένα ειδύλλιο στα σκαριά.

H  Νάρα Μπαπτίστα ως μοντέλο συνεργάζεται με το πρακτορείο Elite στις ΗΠΑ. Η 27χρονη είναι, λοιπόν, συνάδελφος της Τίνα Κουνακέι η οποία χώρισε ξαφνικά από τον ηθοποιό την περασμένη άνοιξη μετά από μία περίοδο «βαθιάς κρίσης» όπως είχαν αποκαλύψει πηγές από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, στη Daily Mail. Η Τίνα Κουνακέι σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ήταν βαθιά πληγωμένη από τον χωρισμό τους.

Είναι συνάδελφος και σχεδόν συνομήλικη με την Τίνα Κουνακέι.

Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος για τον Βενσάν Κασέλ, ο οποίος υπήρξε παντρεμένος με τη Μόνικα Μπελούτσι, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες, τη 19χρονη Deva και τη 13 ετών Leonie. Η Μόνικα Μπελούτσι από πλευράς της ζει την προσωπική της ευτυχία στο πρόσωπο του σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον για τον οποίο έχει δηλώσει ότι τον αγαπά και ότι είναι «μία υπέροχη ψυχή».

Sports in

Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Κααμπί (pic)

O Αγιούμπ Ελ Κααμπί, είναι υποψήφιος για MVP των πρώτων ημιτελικών στο Europa Conference League αλλά και για το καλύτερο γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024