Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βενσάν Κασέλ: Διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με την 26χρονη καλλονή σύζυγό του

Βενσάν Κασέλ: Διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με την 26χρονη καλλονή σύζυγό του

«Η Τίνα είναι συντετριμμένη» αναφέρει πηγή.

Χωρισμένους θέλουν τον Βενσάν Κασέλ και την Τίνα Κιουνάκι  τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, με την πρόσφατη κίνηση του Γάλλου σταρ να «πυροδοτεί» ακόμη περισσότερο τις φήμες.

Ο 56χρονος ηθοποιός διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της 26χρονης συζύγου του από τον λογαριασμό του στο Instagram. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2018 και έχει μία κόρη, δεν έχει σχολιάσει τις εικασίες γύρω από τη σχέση τους.

Ωστόσο, πηγή που επικαλείται η Daily Mail, υποστήριξε ότι χώρισαν πριν από εβδομάδες και ότι «η Τίνα είναι συντετριμμένη».

Ο 56χρονος σταρ και η Κιουνάκι άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα τους ραντεβού το 2016, για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου δύο χρόνια αργότερα. Μέχρι και το πρόσφατο παρελθόν, οι δυο τους δημοσίευαν συχνά κοινές φωτογραφίες τους στα social media. Παρ’ όλα αυτά, ο Κασέλ τις έχει΄διαγράψει όλες.

Η τελευταία φορά που ο Κασέλ έκανε like σε μια από τις αναρτήσεις της Κιουνάκι στο Instagram ήταν τον Φεβρουάριο, ενώ η ίδια δεν έχει μοιραστεί, με το διαδικτυακό κοινό της, καμία φωτογραφία της με τον ηθοποιό, εδώ και εβδομάδες.

Παρά τα όσα ακούγονται, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες, που τους θέλουν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Ο Κασέλ είναι γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες όπως «La Haine», «Black Swan» και «Irreversible». Έχει παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν. Ο πρώτος του γάμος ήταν με την ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι, με την οποία έχει δύο κόρες.

Η Τίνα Κιουνάκι, από την άλλη πλευρά, είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στη βιομηχανία της μόδας. Το 26χρονο μοντέλο γεννήθηκε στην Τουλούζη της Γαλλίας, με καταγωγή από το Τόγκο και την Ιταλία.

Έχει εμφανιστεί σε καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας, όπως οι Ralph Lauren, Jean Paul Gaultier και Armani.

Ο γάμος

Παντρεύτηκαν στις 24 Αυγούστου 2018, σε μια στενή τελετή στο νησί Bidart της Γαλλίας. Το ζευγάρι έβγαινε από το 2016 και ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε σε μια μικρή εκκλησία.

Το «παρών» έδωσαν στενοί φίλοι και μέλη της οικογένειας του ζευγαριού. Η νύφη φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα Vera Wang, ενώ ο γαμπρός επέλεξε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι.

Ο γάμος τελέστηκε από τον τοπικό ιερέα και ακολούθησε δεξίωση στο κοντινό Château d’Arcangues, ένα κάστρο του 17ου αιώνα που βρίσκεται στην καρδιά της Χώρας των Βάσκων. Η δεξίωση περιελάμβανε παραδοσιακή βασκική μουσική, φαγητό και κρασί.

Sports in

Ισπανικός «εμφύλιος» στον τελικό του BCL

Η Μάλαγα πέρασε από τον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη στον τελικό του BCL.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024