Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέκα εταιρείες που θα σας αφήσουν να εργαστείτε από οπουδήποτε και προσλαμβάνουν αυτή τη στιγμή

Δέκα εταιρείες που θα σας αφήσουν να εργαστείτε από οπουδήποτε και προσλαμβάνουν αυτή τη στιγμή

Η FlexJobs εντόπισε τις κορυφαίες εταιρείες που προσλαμβάνουν (2024) εργαζομένους από όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.

Αν θέλετε να εργάζεστε από το σπίτι – ή από οπουδήποτε στον κόσμο – μια καριέρα στη λογιστική, τον κλάδο της τεχνολογίας ή τη γραφιστική μπορεί να σας ανοίξει νέους δρόμους. Ακόμα και όταν όλο και περισσότερες εταιρείες αποσύρουν την ευελιξία στην εργασία οι εργοδότες σε αυτούς τους τομείς υπόσχονται ένα εργασιακό μοντέλο χωρίς υποχρεωτική παρουσία στο γραφείο ή απαιτήσεις συγκεκριμένου γεωγραφικού περιορισμού για τους εργαζόμενους, σύμφωνα με νέα έρευνα της FlexJobs.

Επίσης, εταιρείες στους τομείς του μάρκετινγκ, της εκπαίδευσης και των τυχερών παιχνιδιών προσλαμβάνουν για απομακρυσμένους, ευέλικτους ρόλους, αναφέρει στο CNBC Make It η επικεφαλής σταδιοδρομίας της FlexJobs, Toni Frana.

Ευέλικτες θέσεις εργασίας

Η FlexJobs εντόπισε τις κορυφαίες εταιρείες που προσλαμβάνουν (2024) εργαζομένους από όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη αναλύοντας τη βάση δεδομένων της και βλέποντας ποιες εταιρείες έχουν τον μεγαλύτερο όγκο δημοσιεύσεων θέσεων εργασίας για απομακρυσμένες, ευέλικτες θέσεις εργασίας μεταξύ Ιανουαρίου και Δεκεμβρίου 2023.

Πλήρους ή μερικής απασχόλησης που δεν έχουν περιορισμό τοποθεσίας

Όλες οι εταιρείες που περιλαμβάνονται στην κατάταξη της FlexJobs προσφέρουν απομακρυσμένες θέσεις εργασίας πλήρους ή μερικής απασχόλησης που δεν έχουν περιορισμό τοποθεσίας και δεν απαιτούν χρόνο στο γραφείο. Ακολουθούν 10 εταιρείες με μεγάλο όγκο αγγελιών για εργασία από οπουδήποτε (δείτε την πλήρη λίστα εδώ):

  1. FluentU
  2. Static Media
  3. Kraken
  4. Chainlink Labs
  5. Veeva
  6. Invisible Technologies
  7. Wikimedia Foundation
  8. Finixio
  9. Oyster HR
  10. Canonical

Μια αξιοσημείωτη αλλαγή στο τοπίο της απομακρυσμένης εργασίας κατά το τελευταίο έτος ήταν η μικρή αύξηση των εταιρειών που προσλαμβάνουν άτομα για θέσεις χωρίς γεωγραφικό περιορισμό, λέει η Frana.

Δεκαέξι νέες εταιρείες περιλαμβάνονται φέτος στη FlexJobs ενώ άλλοι εργοδότες που αναφέρονται στην έκθεση όπως η Chainlink Labs και το Wikimedia Foundation έχουν προσλάβει σταθερά για απομακρυσμένες, ευέλικτες θέσεις εργασίας τα τελευταία χρόνια, προσθέτει η Frana.

Μισθοί έως 260.000$

Πολλές θέσεις εργασίας εξ αυτών προσφέρουν μισθούς που ξεπερνούν κατά πολύ τα 100.000 δολάρια. Για παράδειγμα, μια αγγελία για έναν διευθυντή μηχανικής στο Wikimedia Foundation αναφέρει ένα εύρος μισθών από 167.046$ έως 260.066$. Μια αγγελία για έναν ανώτερο διευθυντή προϊόντων στην Invisible Technologies προσφέρεται με βασικό μισθό $170.000.

Αν ελπίζετε να βρείτε μια θέση εργασίας με τα παραπάνω χαρακτηριστικά η Frana συνιστά να χρησιμοποιείτε λέξεις-κλειδιά όπως «ανεξάρτητη ζώνη ώρας» και «ψηφιακός νομάς» στην αναζήτησή σας καθώς αυτές οι φράσεις χρησιμοποιούνται συνήθως στις περιγραφές θέσεων εργασίας.

Από την έναρξη της πανδημίας, «παρατηρήσαμε μια τεράστια αύξηση των ατόμων που αναζητούν εργασία αναζητώντας θέσεις εργασίας από οπουδήποτε στο FlexJobs και αυτό δεν έχει μειωθεί σχεδόν καθόλου», προσθέτει η Frana.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024