Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αλόνσο για Λίβερπουλ: «Η φημολογία είναι λογική, το μυαλό μου στη Λεβερκούζεν»

Αλόνσο για Λίβερπουλ: «Η φημολογία είναι λογική, το μυαλό μου στη Λεβερκούζεν»

Ο Τσάμπι Αλόνσο, σχολίασε την φήμη που τον φέρνει στον πάγκο της Λίβερπουλ όντας ξεκάθαρος πως το μυαλό του βρίσκεται στην Μπάγερν Λεβερκούζεν.

Την απόφαση να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν γνωστοποίησε ο Γιούργκεν Κλοπ. Με μήνυμα του μέσω των social media της Λίβερπουλ, ο Γερμανός τεχνικός έκανε γνωστή την επιθυμία του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των «Reds» στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Όπως ήταν φυσιολογικό, έντονη φημολογία αναπτύχθηκε, αναφορικά με τον διάδοχο του Κλοπ στον «κόκκινο» πάγκο. Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν μεταξύ άλλων είναι αυτό του Τσάμπι Αλόνσο.

Ο Ισπανός τεχνικός της Μπάγερν Λεβερκούζεν, σχολίασε την εν λόγω φήμη όντας ξεκάθαρος πως το μυαλό του βρίσκεται στην ομάδα του αν και θεωρεί «φυσιολογική την φημολογία».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η φημολογία είναι λογική. Το μυαλό μου και η προσοχή μου όμως είναι εδώ στην Μπαγερ Λεβερκούζεν», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Είμαι αρκετά χαρούμενος στην Λεβερκούζεν με τους παίκτες μου. Φυσικά και είναι μια μεγάλη έκπληξη για τη Λίβερπουλ, για ό,τι έχει πετύχει ο Γιούργκεν στην Λίβερπουλ έχω μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό».

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024