Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι συμβουλές που θα έδινε ο Γιάννης Βαρδής στον 20χρονο εαυτό του

Οι συμβουλές που θα έδινε ο Γιάννης Βαρδής στον 20χρονο εαυτό του

«Σίγουρα θα έκοβα πιο νωρίς τα μαλλιά μου».

Ο γνωστός ερμηνευτής, Γιάννης Βαρδής σε μια εξομολογητική συνέντευξη, αποκαλύπτει τι θα έλεγε στον εαυτό του όταν ήταν στην αρχή της καριέρας του.

«Βλέποντας τον εαυτό μου όταν ήταν 20 ετών, βλέπω ένα παιδί με φοβερή συστολή, πολύ ντροπαλό, ταγμένο σε αυτό που κάνει. Ανέβαινα πάνω στην σκηνή και ήμουν ένα με το σταντ, λες και το είχα καταπιεί. Καμία κίνηση, κανένα βλέμμα ζούσα στον κόσμο μου».

Όπως λέει ο ίδιος:

«Για ένα αρκετό μεγάλο διάστημα δεν το ζούσα, δεν μπορούσα να αφεθώ, να απολαύσω τη μουσική τα τραγούδια τον κόσμο. Θα έλεγα στον εαυτό μου τον 20χρονο λιγότερη συστολή, απελευθερώσου, ζήσε αυτό που εισπράττεις από τον κόσμο και σίγουρα θα έκοβα πιο νωρίς τα μαλλιά μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Η μοναδική σχέση με τον πατέρα του

Ο Γιάννης Βαρδής είχε μιλήσει στο παρελθόν στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», όπου μεταξύ άλλων περιέγραψε μία συγκινητική στιγμή που πάντα θα θυμάται:

«Θυμάμαι την πρώτη φορά που τραγούδησα στον πατέρα μου, έφυγε συγκινημένος και με άφησε σύξυλο στον καναπέ. Ο πατέρας μου έδειχνε τα συναισθήματα του με πράξεις δεν έλεγε εύκολα ‘σ ‘αγαπώ’. Σε μια απονομή δίσκου ενώ τραγουδούσα μου είπε από μακριά ‘σ’αγαπώ’, ενώ τραγουδούσα, ήταν σοκαριστικό. Έχω δει πολλές φορές στα όνειρά μου τον μπαμπά μου, μου έχει πει ‘τέλειωνε… βάλε τα πράγματα στην θέση τους’ και δεν μπορώ να το μεταφράσω», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024