Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Όταν μπέρδεψαν τον λογαριασμό του Τομ Χόλαντ με εκείνον του Τομ Χολάντερ

Όταν μπέρδεψαν τον λογαριασμό του Τομ Χόλαντ με εκείνον του Τομ Χολάντερ

Με έναν έξτρα μισθό - μπόνους βρέθηκε στο λογαριασμό του ο Τομ Χολάντερ.

Μπέρδεμα έγινε με το bonus του Τομ Χόλαντ το οποίο στάλθηκε στον Τομ Χολάντερ λόγω της ομοιότητας στα ονόματά τους. Όπως αποκάλυψε ο Τομ Χολάντερ στην εκπομπή «Late Night», έγινε λάθος πληρωμή την περίοδο που είχαν τους ίδιους ατζέντηδες.

«Είχαμε τους ίδιους ατζέντηδες για λίγο και οι άνθρωποι στο λογιστήριο μπερδεύτηκαν. Ήταν πολύ δύσκολο, γιατί ξέρετε ότι εγώ ήμουν σε αυτό το επίπεδο και αυτός είναι εξαιρετικά διάσημος», τόνισε.

Η απόδειξη από τις εισπράξεις του Spiderman

Εξηγώντας πώς ακριβώς ανακάλυψε την πληρωμή, ο ηθοποιός τόνισε: «Καθόμουν αυτάρεσκα στο κοινό, στο θέατρο ενός φίλου έχοντας μόλις κάνει μια εκπομπή στο BBC για 30.000 λίρες ή κάτι τέτοιο, που θα με έκανε να περάσω τον επόμενο χρόνο περίπου, και σκεφτόμουν, «Λοιπόν, αυτό είναι υπέροχο»». Στα διαλείμματα, όπως είπε, έριξε μια ματιά στο email του και είδε μια απόδειξη πληρωμής που έλεγε «Box office bonus για την ταινία Avengers».

Απλώς, αυτό το bonus δεν ήταν για εκείνον. Και για την ακρίβεια, ήταν μόνο το πρώτο μέρος από τις εισπράξεις που έπρεπε να πάρει ο Τομ Χόλαντ για τον ρόλο του Spiderman στην ταινία των «Αvengers». Ναι, δεν ήταν όλος ο μισθός του. «Ήταν ένα εκπληκτικό ποσό χρημάτων», τόνισε ο Χολάντερ στην εκπομπή. «Δεν ήταν ο μισθός του. Ήταν το πρώτο του bonus εισπράξεων. Όχι ολόκληρο το bonus, το πρώτο. Και ήταν περισσότερα χρήματα από όσα είχα δει ποτέ. Ήταν ένα επταψήφιο ποσό», πρόσθεσε.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024