Μία ανάρτηση που ξάφνιασε τους διαδικτυακούς του φίλους, έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Τομ Χόλαντ.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός με τον ρόλο του Spiderman ανακοίνωσε πως αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τα social media, γιατί προέχει η ψυχική του υγεία.

Στο βίντεο που ανέβασε εξήγησε ότι τόσο το Instagram, όσο και το Twitter διεγείρουν σε υπερβολικό βαθμό και «πνίγουν» τον χρήστη.

«Γεια σας παιδιά. Λοιπόν, προσπαθώ να φτιάξω αυτό το βίντεο εδώ και περίπου μια ώρα, και για κάποιον που έχει περάσει τα τελευταία 13 με 14 χρόνια ή όσο καιρό είμαι τέλος πάντων, ως ηθοποιός, δεν μπορώ να πω αυτά που πρέπει να πω χωρίς ‘εεεε’ και παύσεις κάθε πέντε λεπτά, οπότε θα προσπαθήσω ξανά», ανέφερε αρχικά.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τον «πιάνει κάτι» όταν διαβάζει για τον εαυτό του πράγματα στο διαδίκτυο και τελικά βλάπτεται η ψυχική του υγεία.

«Οπότε είπα να κάνω ένα βήμα πίσω και να σβήσω την εφαρμογή», τόνισε.

Και συμπλήρωσε: «Υπάρχει ένα απαίσιο στίγμα για την ψυχική υγεία. Το ζητάμε βοήθεια δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε, είναι όμως πιο εύκολο να το λέμε παρά να το κάνουμε».

Ο Τομ Χόλαντ, που μετρά πάνω από 75 εκατομμύρια ακολούθους στα social media, στηρίζει μία ομάδα, η οποία επικεντρώνεται στην ψυχική υγεία των εφήβων με τη δημιουργία ειδικών εφαρμογών.

«Η ελπίδα είναι ότι αυτές οι εφαρμογές θα είναι ένα πρώτο βήμα για να είναι όλοι πιο υγιείς και χαρούμενοι», κατέληξε κάνοντας ειδική μνεία στη φιλανθρωπική οργάνωση Stem4 Teenage Mental Health Charity και το The Brothers Trust.

Δείτε το βίντεό του

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr