Σε μια έκθεση, απώλειες αποδίδονται στις επιχειρήσεις της Beckham, λόγω των επιπτώσεων της παγκόσμιας πανδημίας, με τα χρέη της επιχείρησης να φτάνουν τα 54 εκατομμύρια λίρες και τα έσοδα να φτάνουν τα 11,6 εκατομμύρια λίρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror,  το εμπορικό σήμα της σχεδιάστριας και η νέα εταιρεία μακιγιάζ της έχασαν 6,6 εκατομμύρια λίρες το 2020. Το 2019, συγκέντρωσε χρέη ύψους 15,6 εκατομμυρίων λιρών.

Διαβάστε επίσης: Το Netflix ετοιμάζει σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Ντέιβιντ Μπέκαμ

Η επιχείρηση που ίδρυσε το πρώην Spice Girl εξακολουθεί να βρίσκεται στο «κόκκινο» με 53,9 εκατ. στερλίνες – με 29 εκατ. στερλίνες να οφείλονται σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες των Beckhams.

Εκπρόσωπος της Βικτόρια Μπέκαμ επιβεβαίωσε ότι τα οικονομικά  στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τις επιχειρήσεις με το εμπορικό της σήμα – η οποία πουλάει πουλόβερ αξίας 500 λιρών και τζιν αξίας 400 λιρών – ήταν ακριβή και αληθή.

Σε δημοσίευμα αναφέρεται: «Η αλήθεια είναι ότι η εταιρεία δεν έχει καμία σχέση με την αγορά της: Τα συνολικά έσοδα του ομίλου Victoria Beckham Holdings μειώθηκαν κατά 6% σε 36,1 εκατ. λίρες (2019 – 38,3 εκατ. λίρες) λόγω των επιπτώσεων της παγκόσμιας πανδημίας. Ο εν λόγω όμιλος ανταποκρίθηκε γρήγορα στις επιπτώσεις της πανδημίας και έλεγξε τα μετρητά και τις δαπάνες του, γεγονός που οδήγησε σε σημαντική μείωση των λειτουργικών του ζημιών κατά 57%, χάρη στην αποτελεσματικότητα του κόστους σε όλη την επιχείρηση και την αναβαθμολόγηση του επιχειρηματικού του μοντέλου, ώστε να καταστεί βιώσιμο μακροπρόθεσμα».

Ωστόσο, να σημειωθεί ότι η Victoria Beckham Beauty συνεχίζει να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με μια σειρά επιτυχημένων λανσαρισμάτων προϊόντων φέτος με τα καλύτερα προϊόντα στην κατηγορία της καθαρής πολυτελούς ομορφιάς και περιποίησης και παρά τις μεγάλες απώλειες, η παγκόσμια αυτοκρατορία του David και της Victoria Beckham φέρεται να διπλασίασε τα κέρδη της, εισπράττοντας 11,6 εκατ. λίρες.

Τα κοινά επιχειρηματικά τους συμφέροντα κέρδισαν το ποσό αυτό το 2020, παρά την πανδημία. Και το ζεύγος πήρε συνολικά μερίσματα ύψους 15 εκατ. λιρών και πλήρωσε 2,5 εκατ. λίρες σε φόρους.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr