Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Χρυσός» γάμος: Αρνούνται τη φοροδιαφυγή, υποστηρίζουν ότι έκαναν «δώρα»

«Χρυσός» γάμος: Αρνούνται τη φοροδιαφυγή, υποστηρίζουν ότι έκαναν «δώρα»

Την ώρα που οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για φοροδιαφυγή στο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη, ένας ένας οι εμπλεκόμενοι μιλούν για «δώρα» προς το ζευγάρι.

Να χτίσουν γραμμή άμυνας πίσω από τη… δημοσιότητα του «γάμου της χρονιάς», όπως βαφτίστηκε από εκπομπές ποικίλης ύλης, επιχειρούν οι εμπλεκόμενοι στο γάμο της δημοσιογράφου Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον γιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη.

Μετά τη δημοσιοποίηση της έρευνας των «ράμπο» της ΑΑΔΕ, που είδαν τον πανάκριβο γάμο στα social media χωρίς να δουν τα αντίστοιχα παραστατικά, όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση προσπαθούν με κάθε τρόπο να τονίσουν ότι οι παροχές που έκαναν στο γάμο ήταν στο πλαίσιο των… γαμήλιων δώρων προς το ζευγάρι.

Μετά τον τραγουδιστή Τριαντάφυλλο, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν έκοψε κάποιο τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών καθώς βρέθηκε στο γάμο ως καλεσμένος και τραγούδησε, θέλοντας να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στη φίλη του Ελίζαμπεθ Ελέτσι, με την οποία γνωρίζονται από τη συμμετοχή τους σε reality επιβίωσης.

Όλοι υποστηρίζουν ότι έκαναν γαμήλιο δώρο στο ζευγάρι τις υπηρεσίες τους

«Τραγούδησα μόνο για 25′ – 30′ γιατί έπρεπε να πάω στο μαγαζί γιατί θα… έτρωγα ξύλο αν δεν πήγαινα να τραγουδήσω Σάββατο βράδυ. Της το έκανα λοιπόν αυτό. Είναι δικαίωμα μου να τραγουδήσω στον γάμο του Ευαγγελάτου, στον γάμο του Θανάση, στον γάμο του Νίκου αφιλοκερδώς. Σε όλα τα live μου κόβω πάντα δελτίο παροχής, κάθε τρεις μήνες πληρώνω τον ΦΠΑ μου, αγαπάω την Ελλάδα, αγαπάω την εφορία γιατί είμαι κύριος όλα αυτά τα χρόνια» ανέφερε μιλώντας στο MEGA.

Free βέρες και λουλούδια

Μετά τον τραγουδιστή της λαμπερής βραδιάς, σειρά πήραν ο κοσμηματοπώλης και ο άνθρωπος που είχε αναλάβει τον στολισμό της εκκλησίας και του κτήματος που έγινε η δεξίωση.
Ο κοσμηματοπώλης υποστήριξε ότι για τις βέρες δεν έλαβε χρηματική αμοιβή, καθώς ήταν το δώρο του στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον γάμο της. «Πήγα το δώρο μου, όπως όλοι οι καλεσμένοι. Εγώ της πήγα τις βέρες» σημείωσε.

Τα ίδια υποστήριξε και ένας από τους μουσικούς της γαμήλιας δεξίωσης. «Εγώ έπαιξα μουσική επειδή είμαι φίλος της, ήταν το δώρο μου. Δεν ήξερα ότι έπρεπε να κόψω μηδενικό παραστατικό αφού δεν πήρα χρήματα» ανέφερε.

Η περίπτωση του ανθοπώλη ωστόσο έχει μικρές διαφορές με τους υπόλοιπους, καθώς εκείνος είχε κόψει παραστατικό για την εφορία, ωστόσο σε ποσό που σύμφωνα με τους ειδικούς της ΑΑΔΕ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα της αγοράς.

«Κανονικά όλα και παραστατικά και ήμασταν καθ’ όλα σωστοί και ο γάμος από ό,τι ξέρετε είναι προβολή. Ήταν τιμή κόστους και κάτω του κόστους, η τιμή που κάναμε τη δουλειά» υποστήριξε ο ανθοπώλης, σημειώνοντας ότι οι ίδιοι θα λάμβαναν διαφήμιση από τα μέσα ενημέρωσης μέσω της προβολής του γάμου.

«Θα παίρναμε κάποιο υλικό, φωτογραφικό θέμα προβολής και όλο αυτό. Εμείς καλή πρόθεση είχαμε να κάνουμε την προβολή, αυτό, τίποτα άλλο» πρόσθεσε.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024