Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πιο άκυρο δώρο που πήρε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο γάμο της

Το πιο άκυρο δώρο που πήρε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο γάμο της

Το τρομερό δώρο που έκαναν οι Πλεύρης-Σιακαβάρα.

Πολυσυζητημένος είναι ο γάμος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον γιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη, καθώς το δακτυλίδι κόστισε αρκετές χιλιάδες ευρώ ενώ και ο γάμος ήταν μέσα στη χλιδή.

Η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας λίγο πριν πετάξει για τον μήνα του μέλιτος αποκάλυψε ποιο ήταν το καλύτερο αλλά και το χειρότερο δώρο που της πήραν στον γάμο της. Αρχικά, για τον άντρα της είπε: «Οι γονείς του τον είχαν κακομάθει, δεν ήξερε ούτε καν τόστ να φτιάξει. Με ρώτησε πώς να φτιάξει ένα τοστ και του είπα “μου κάνεις πλάκα;”. Του είπα πώς να το φτιάξει και μετά με ρώτησε πώς να το ψήσει».

Επίσης, για το δώρο που της έκανε ο σύζυγός της την περίοδο των εορτών, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι σχολίασε: «Για τις γιορτές μου πήρε ένα βραχιόλι γνωστής εταιρείας και μια τσάντα γνωστής εταιρείας. Εγώ είπα μια φορά την τιμή και με φάγανε όλοι. Έχει πολλά καράτια το βραχιόλι, αλλά ο Νεκτάριος δεν θέλει να μιλάω γι’ αυτά. Δεν είναι καλό να λέμε τιμές, γιατί ο κόσμος εκεί έξω πεινάει. Στέλνουν μηνύματα στον σύζυγό μου ότι τον έχασαν τώρα που παντρεύτηκε μια γαζέλα».

Για το δώρο του γάμου αποκάλυψε στην εκπομπή «Fay’s Time»: «Το πιο άκυρο δώρο που μας έφεραν ήταν ένα ξυπνητήρι χωρίς μπαταρίες. Το πιο ωραίο ήταν του κυρίου Πλεύρη και της Σιακαβάρα. Ήταν ένα πολύ καλό χρηματικό ποσό, το είπα και είπα ουάου!».

Δείτε το απόσπασμα:

Τις τελευταίες ημέρες, το ζευγάρι απολαμβάνει τον μήνα του μέλιτος στο Μπαλί, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να δημοσιεύει σε τακτά χρονικά διαστήματα, φωτογραφίες από το ταξίδι τους:

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024