Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
O Aτρόμητος που… πιέζει τους προπονητές του Παναθηναϊκού

O Aτρόμητος που… πιέζει τους προπονητές του Παναθηναϊκού

Η κλεψύδρα είχε γυρίσει για τον Σέρβο προπονητή και ο Ατρόμητος, όπως λέμε, τον «τελείωσε»…

Στις 17 Δεκεμβρίου ήταν που ο Ατρόμητος νικούσε τον ΠΑΟ στο Περιστέρι με 3-2. Τότε, πολλοί μίλησαν για τις «τρέλες» και τις λανθασμένες αποφάσεις από πλευράς του Μπρινιόλι. Του βασικού γκολκίπερ του Παναθηναϊκού. Αποδείχθηκε, στην πορεία, ότι ακριβώς εκείνο το ματς ήταν που σφράγισε την απόφαση της διοίκησης για «τέλος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς».

Η κλεψύδρα είχε γυρίσει για τον Σέρβο προπονητή και ο Ατρόμητος, όπως λέμε, τον «τελείωσε»…

Χθες, σειρά πήρε ένας άλλος τεχνικός του Παναθηναϊκού, ο Φατίχ Τερίμ, να νιώσει ότι πιέζεται από τον Ατρόμητο. Ο Τούρκος προπονητής έχει δημοφιλία και κουβαλά ένα σταριλίκι, κυρίως ένεκα της πορείας του στον χώρο. Ουδεμία αντίρρηση. Ακόμη όμως δεν έχει νικήσει σε ένα ντέρμπι, μολονότι έχει φέρει μια αύρα αισιοδοξίας στο Κορωπί.

Τι έκανε στο ματς; Πολλά και σηκώνουν κουβέντα οι αποφάσεις του. Με μια προπόνηση στην ενδεκάδα οι Μπακασέτας και Ούγκο; Με ελάχιστο διάστημα στον Παναθηναϊκό ο Ακαϊντίν; Δίδυμο άμυνας (Ακαϊντίν και Ούγκο) που δεν έχει παίξει ποτέ μαζί;

Βέβαια, για να είναι κάποιος ειλικρινής και ακριβής, πρέπει να εξετάσει και τα ακόλουθα δεδομένα: πρώτον, υπάρχει ματς στην Τούμπα, σούπερ ντέρμπι και εκεί ο Τερίμ θέλει φρέσκους τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ή τουλάχιστον αυτούς που έχει στο μυαλό του ως βασικούς.

Δεύτερον, δεν υπήρχε δυνατότητα για κάποιο φιλικό, οπότε πώς θα δει την κατάσταση – ειδικά- του Μπακασέτα που τον απέκτησε το Τριφύλλι για να βοηθήσει άμεσα; Τρίτον, έτσι που έκαναν το Κύπελλο οι αρμόδιοι, δίδονται ματς και κρίνονται τα πάντα μέσα σε λίγες εβδομάδες, ρεπό δεν υπάρχουν, το πρόγραμμα «στραγγαλίζει» τις ομάδες και το rotation επιβάλλεται.

Ο δε Ατρόμητος, έχει πλέον την κατάσταση στα χέρια του. Επιασε στον ύπνο τον Παναθηναϊκό. Και μπορεί πλέον στη ρεβάνς να εξασφαλίσει κάτι που φάνταζε με άπιαστο όνειρο: να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Εχοντας ως όπλο, μεταξύ όλων των άλλων, τον κόουτς Σάσα Ιλιτς, που έκανε ιεράρχηση στόχων και «σημάδεψε» τις διπλές αναμετρήσεις με τους Πράσινους για το Κύπελλο.

Sports in

Μια βραδιά που την άξιζαν ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η βραδιά στο «Βίλα Παρκ» και η μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα, είναι ο ορισμός της ευτυχίας για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024