Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πληγωμένος, αλλά αποφασισμένος ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ρεάλ στη Μαδρίτη

Πληγωμένος, αλλά αποφασισμένος ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ρεάλ στη Μαδρίτη

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη με πολλές απουσίες και ψάχνει ένα μεγάλο διπλό για κάνει… άλμα εξάδας.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο της Euroleague Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας (25/1, 21:45) για την 23η αγωνιστική της Euroleague και ψάχνει ένα πολύ μεγάλο διπλό που θα αλλάξει τα δεδομένα και για την τετράδα, αλλά και την ψυχολογία της ομάδας.

Αυτή την στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» είναι στην έκτη θέση με ρεκόρ 12-10, ενώ από την άλλη η «βασίλισσα» είναι μόνη στην κορυφή με 19-3. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ, οι Ισπανοί είχαν επικρατήσει 77-71.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη βασίλισσα με ένα σωρό προβλήματα, αφού ταξίδεψε στη Μαδρίτη χωρίς καθαρό σέντερ, μιας και είναι εδώ και μερικές μέρες εκτός ο Μουσταφά Φαλ, ενώ πλέον προστέθηκε και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος ήταν ο MVP στη νίκη (89-72) των Πειραιωτών κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ την προηγούμενη αγωνιστική, θα μείνει για τουλάχιστον δύο μήνες εκτός και με δεδομένη και την απουσία του Μουσταφά Φαλ, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τα βασικά τους «5άρια»! Στο μεταξύ, πρόβλημα έχει και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή, αλλά η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Η Ρεάλ και οι απουσίες

Από την άλλη, η Ρεάλ κάνει όργια φέτος στη Μαδρίτη, καθώς είναι η μόνη αήττητη στο γήπεδό της στην Ευρωλίγκα, έχοντας δέκα νίκες σε ισάριθμα ματς. Ωστόσο, την περασμένη αγωνιστική η «βασίλισσα» δέχτηκε ένα δυνατό… χαστούκι από τη Μονακό, χάνοντας με το βαρύ 89-74 στο Πριγκιπάτο.

Εκτός το τελευταίο διάστημα είναι οι Έντι Ταβάρες και Σέρχιο Γιουλ, ενώ στο ματς πρωταθλήματος δεν αγωνίστηκε ο Φαμπιάν Κοζέρ, καθώς ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Επίσης, ενοχλήσεις έχει στο γόνατο και ο Γκερσόν Γιαμπουσέλι, ο οποίος είναι αμφίβολος.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ίλιγια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Σαούλιους Ράτσις (Λιθουανία).

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024