Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ρεάλ δίνει 35, ο Εμπαπέ θέλει τα διπλά!

Η Ρεάλ δίνει 35, ο Εμπαπέ θέλει τα διπλά!

Κατά τη γερμανική Bild ο Γάλλος θέλει να πάει στη Ρεάλ, αλλά η διαφορά στο οικονομικό είναι τεράστια συμφωνία.

Το σήριάλ Εμπαπέ καλά κρατεί. Με την Παρί δεν έχει ανανεώσει, ενώ στη Ρεάλ ακόμη δεν έχει υπογράψει. Πολλά τα σενάρια, αν και για τη γερμανική Bild ο Γάλλος άσος έχει ήδη πάρει την απόφασή του. Από τον ερχόμενο Ιούνιο ως ελεύθερος θα πάει στη Μαδρίτη.

Θα ζητήσει 70 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, αν και η Ρεάλ τον θέλει με 35. Το μπόνους μεταγραφής θα φτάσει τα 125 εκατομμύρια. Η διαφορά δεν είναι μικρή.

Ο άσος της Παρί, σύμφωνα πάντα με τα γερμανικά ΜΜΕ, επέλεξε τη Ρεάλ Μαδρίτης και σκοπεύει να φύγει από το Παρίσι όταν λήξει το τρέχον συμβόλαιό του στις 30 Ιουνίου. Ακόμη, η Bild προχωρά περισσότερο και διευκρινίζει τις οικονομικές βλέψεις του 25χρονου ποδοσφαιριστή. Ο Εμπαπέ θα ζητούσε 70 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, για κάθε μια από τις πέντε σεζόν του συμβολαίου που έχει ζητήσει. Μέχρι το 2029.

Ποσό που προσκρούει στο όριο που έθεσε η ομάδα της Μαδρίτης: 35 εκατομμύρια μεικτά. Ποιος θα κάνει πίσω για να ολοκληρωθεί η συμφωνία;

«Κάποια στιγμή θα πρέπει να φύγω από την ομάδα μου. Δεν φοβάμαι τις αλλαγές. Σκέφτομαι μόνο να συνεχίσω την καριέρα μου και να ακολουθήσω το δικό μου μονοπάτι», είπε πρόσφατα ο Εμπαπέ. Αυτή η αλλαγή, λένε από τη Γερμανία, θα απείχε μερικούς μήνες για να ολοκληρωθεί. Ωστόσο, επισημαίνουν αυτή την οικονομική διαφορά ως ένα κενό που πρέπει ακόμη να αντιμετωπιστεί. Είναι διπλά λεφτά. Στη Ρεάλ δεν σκέφτονται να φτάσουν τα ποσά που απαιτεί ο Κιλιάν.

Αυτή τη στιγμή, ο Εμπαπέ βγάζει μεταξύ συμβολαίου, μπόνους και προμηθειών, περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Η Φάιζα Λαμάρι, η μητέρα του παίκτη και εκπρόσωπος του στις διαπραγματεύσεις, είναι σκληρό καρύδι.

Πολύ δύσκολος άνθρωπος. Πρόκειται για παίκτη ελεύθερο. Το πριμ υπογραφής θα πρέπει να είναι τεράστιο.

Η Bild αναφέρει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να πληρώσει 125 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους υπογραφής. Και αυτό, μαζί με τα 70 εκατ. ευρώ που θέλει ο παίκτη ως ετήσιο μισθό, θα εκτόξευε την όλη επιχείρηση πάνω από 400 εκατ. ευρώ στα πέντε χρόνια που θα διαρκούσε το συμβόλαιο. Ακόμη και για ομάδα σαν τη Ρεάλ είναι πολλά τα λεφτά και το κυριότερο είναι ότι θα διαλύσει μισθολογικά τα αποδυτήρια της.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024