Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεβαντόφσκι: «Ήταν πολύ σημαντικός ο τίτλος μετά από τέσσερα χρόνια»

Λεβαντόφσκι: «Ήταν πολύ σημαντικός ο τίτλος μετά από τέσσερα χρόνια»

Όσα ανέφερε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μετά την παραλαβή τού «Renfe Trophy».

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παρέλαβε το «Renfe Trophy», ένα έπαθλο που απένειμε η εφημερίδα της Βαρκελώνης «Mundo Deportivo» στον πρώτο σκόρερ του περασμένου πρωταθλήματος. Ο Πολωνός επιθετικός ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους στο Grand Gala μιλώντας τέλεια ισπανικά, σημάδι της προσαρμογής του στον σύλλογο και στην πόλη της Βαρκελώνης, μετά από μόλις ενάμιση χρόνο από την άφιξή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι όλα πολύ ωραία και είμαι πραγματικά περήφανος. Το βραβείο είναι ατομικό, αλλά αυτό που μετράει είναι η ομάδα, οι άνθρωποι μου, οι φίλοι μου. Κάνουμε τα πάντα μαζί στο γήπεδο και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αν όλοι κερδίζουν, κερδίζω κι εγώ», είπε ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος θέλησε να υπογραμμίσει τη σημασία του πρωταθλήματος που κατέκτησε η Μπαρτσελόνα την περασμένη σεζόν.

«Ό,τι συνέβη πέρυσι, με το Super Cup και τη LaLiga που κατακτήσαμε ήταν σημαντικό. Μετά από τέσσερα χρόνια, να γίνει ξανά πρωταθλήτρια η Μπαρτσελόνα ήταν πολύ σημαντικό. Αυτή η σεζόν είναι επίσης πολύ σημαντική και ξέρουμε ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα. Δουλεύουμε καλά τώρα, αλλά πρέπει να συγκεντρώσουμε μερικές νίκες. Το Κύπελλο είναι επίσης πολύ σημαντικό για εμάς και για μένα, είναι το μόνο τρόπαιο που δεν έχω κερδίσει ακόμα στην Ισπανία. Έχουμε πολύ νεαρούς παίκτες και ίσως χρειαζόμασταν λίγος χρόνο, αλλά τώρα είμαστε σε καλή στιγμή και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Θέλω να σκοράρω γκολ για να κάνω τους φιλάθλους χαρούμενους».

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024