Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Ερευνούμε την αγορά και μιλάμε με ατζέντηδες για να μας προτείνουν παίκτες»

Μπαρτζώκας: «Ερευνούμε την αγορά και μιλάμε με ατζέντηδες για να μας προτείνουν παίκτες»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τους τραυματισμούς των Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουσταφά Φαλ και επιβεβαίωσε ότι ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση σέντερ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε εν όψει του αυριανού (25/1, 21:45) αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για την 23η αγωνιστική της Euroleague, αποκαλύπτοντας πως η συμμετοχή του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος είναι αμφίβολη για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Με λίγα λόγια, δεν έφταναν τα προβλήματα στους ψηλούς, έχει κι άλλους… πονοκεφάλους να διαχειριστεί τώρα ο Έλληνας τεχνικός.

Επίσης, ο Μπαρτζώκας επιβεβαίωσε πως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα λείψει για δύο μήνες και ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αγορά και μιλάει με ατζέντηδες για την απόκτηση ενός σέντερ.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπαρτζώκας:

Για τον Μιλουτίνοφ, τον Φαλ και τη μεταγραφή ψηλού: «Ο τραυματισμός του Νίκολα απαιτεί εγχείρηση και είναι περίπου δύο μήνες η απουσία του. Επειδή είναι κι ο Φαλ έξω, ελπίζουμε για μικρό διάστημα, ερευνούμε την αγορά, μιλάμε με ατζέντηδες για να μας προτείνουν παίκτες, αλλά αυτή την περίοδο είναι αρκετά δύσκολο να βρεις παίκτη που είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα. Αν έρθει κάποιος χρειάζεται άμεσα να είναι σε καλή κατάσταση κι όχι να περάσει ένας μήνας».

Για το αυριανό ματς με τη Ρεάλ: «Ο αντίπαλος είναι δεδομένα πάρα πολύ δύσκολος. Πρέπει να δούμε εμείς πώς είμαστε, ποιοι είμαστε και να κάνουμε μια αναπροσαρμογή σε κάποια πλάνα του παιχνιδιού μας, ώστε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Έχουμε μείον δύο σημαντικούς ψηλούς και είναι αμφίβολος ο Γκος. Θα δούμε τι plays μπορούμε να παίξουμε αμυντικά κι επιθετικά για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Παίκτες που θα παίξουν περισσότερο χρόνο, παίκτες που θα χρειαστεί να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις… Θα προσπαθήσουμε να έχουμε ένα πλάνο και να είμαστε σκληροί, όπως πάντα».

Για την κατάσταση των Μαδριλένων: «Όταν παίζεις 90 παιχνίδια το χρόνο, δεν μπορείς να είσαι συνέχεια σε τοπ επίπεδο φόρμας. Μοιραία θα κάνεις 1-2 κακά παιχνίδια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάνεις κοιλιά. Ούτε αν κάνεις 1-2 καλά παιχνίδια ότι είσαι σούπερ».

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 5ο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024