Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας για τον τελικό με τη Ρεάλ: «Ήταν αποκαρδιωτικό συναίσθημα»

Μπαρτζώκας για τον τελικό με τη Ρεάλ: «Ήταν αποκαρδιωτικό συναίσθημα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τον χαμένο τελικό της Euroleague από τη Ρεάλ Μαδρίτης, εν όψει του αγώνα με τους «μερένχες»

Εν μέσω ραγδαίων εξελίξεων και της διαφαινόμενης μεταγραφής στο «5», ο Ολυμπιακός (12-10) θα δώσει αύριο Πέμπτη (25/1, 21:45) ένα πολύ δύσκολο ματς στη Μαδρίτη κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, και πρωτοπόρο αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία, Ρεάλ Μαδρίτης (19-3).

Ένα repeat του περσινού τελικού της διοργάνωσης, με τον Σέρχιο Γιουλ να δίνει το τρόπαιο στους «μερένχες» με σουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα. Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να φέρνει στη μνήμη του εκείνη τη στιγμή και να τη χαρακτηρίζει ως ένα «αποκαρδιωτικό συναίσθημα».

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπαρτζώκας:

«Είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσεις το συναίσθημα να χάνεις το παιχνίδι έτσι. Να χάνεις τον τίτλο. Αλλά αυτό είναι το μπάσκετ και μερικές φορές συνειδητοποιείς ότι αυτή είναι η ζωή. Μιλάμε για μία προσπάθεια 10 μηνών, δουλευόντας δυνατά κάθε μέρα, δίνοντας κίνητρο στους εαυτούς μας. Παίξαμε μαζί μέχρι τον τελικό και χάσαμε το τελευταίο ματς. Ήταν ένα αποκαρδιωτικό συναίσθημα».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου είπε: «Φυσικά και υπήρξε απογοήτευση, αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σου. Το να είσαι τόσο κοντά, σχεδόν με το ένα χέρι στο τρόπαιο. Μετά είναι επίπονο, αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος. Έτσι είναι και για αυτό όλοι αγαπάμε αυτό το άθλημα. Ας μην ξεχνάμε ότι εμείς, σαν Ολυμπιακός, έχουμε υπάρξει στην απέναντι πλευρά της ιστορίας το 2012. Επειδή ήμουν μέρος αυτού, έχω υπάρξει και σε αυτό το κομμάτι της ιστορίας επίσης».

Ο τεχνικός των Μαδριλένων, Τσους Ματέο, ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός έκλεισε τη σεζόν παίζοντας εκπληκτικό παιχνίδι, παίζοντας σαν μηχανή. Ήταν πολύ δύσκολο να τους νικήσουμε. Όταν ήμασταν σε τάιμ άουτ ρώτησε τον Σέρχι ‘θες τη μπάλα;’ και μου είπε ΄ναι’. Όλοι ήταν σίγουροι ότι θα πάρει αυτό το σουτ».

Από τη μεριά του ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ δήλωσε: «Η σκληρότητα της ομάδας και η νοοτροπία, πως το γκρουπ ενώθηκε και νιώθω πολύ περήφανος. Το έχει κάνει τόσες πολλές φορές (σ.σ. ο Γιουλ), ξέραμε ότι είχαμε αυτή την ευκαιρία εκείνη τη στιγμή και ήμουν 100% αισιόδοξος για την κατάληξη του σουτ.

Όταν είσαι στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν υπάρχει άλλη φιλοδοξία πέραν της κατάκτησης κάθε διοργάνωσης που παίζεις. Οπότε ξέρουμε πόσο σκληρό και πόσο δύσκολο είναι, αλλά πρέπει να δουλέψουμε καλά, να είμαστε υπομονετικοί, ταπεινοί και να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση».

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024