Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δ. Πτωχός: Σκοπός μια πρότυπη ψηφιακή Περιφέρεια

Δ. Πτωχός: Σκοπός μια πρότυπη ψηφιακή Περιφέρεια

Με τον υπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Για την υλοποίηση Προγραμματικής Συμφωνίας μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης συζήτησαν στην Αθήνα, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου.

Με στρατηγικό στόχο να καταστεί μια πρότυπη ψηφιακή Περιφέρεια στην Ελλάδα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μέσω της συγκεκριμένης Προγραμματικής Συμφωνίας, θα καταφέρει να οδηγηθεί στην ψηφιοποίηση και ουσιαστική απλοποίηση των υπηρεσιών της τόσο προς τους πολίτες όσο και προς τις επιχειρήσεις, με την εξυπηρέτησή τους να γίνεται πολύ πιο άμεση, γρήγορη και αποτελεσματική.

Σκοπός ο ψηφιακός μετασχηματισμός

«Σκοπός μας, είναι να γίνει η Πελοπόννησος, μια πρότυπη ψηφιακή Περιφέρεια. Να μη χρειάζεται οι πολίτες και οι επιχειρήσεις να χάνουν χρόνο για στοιχειώδεις υποθέσεις, και παράλληλα οι εργαζόμενοι μας να έχουν όλα εκείνα τα εργαλεία, που θα τους επιτρέψουν να κάνουν τη δουλειά τους αποτελεσματικότερη.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, συζητήσαμε με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου την προοπτική μιας Προγραμματικής Συμφωνίας, με στόχο την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας, την απλοποίηση και την τελικά την ψηφιοποίησή τους.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: Η εξυπηρέτηση από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου να γίνει πιο άμεση, γρήγορη και αποτελεσματική» δήλωσε μετά την συνάντηση με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024