Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κούγιας: «Θα φτιάξουμε μία ομάδα που θα κερδίζει τον διαιτητή και το VAR»

Κούγιας: «Θα φτιάξουμε μία ομάδα που θα κερδίζει τον διαιτητή και το VAR»

Για την ενίσχυση που θα υπάρξει το επόμενο διάστημα στον Ολυμπιακό μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας έπειτα από την νίκη των ερυθρόλευκων επί του Άρη.

Για την ενίσχυση που θα υπάρξει το επόμενο διάστημα στον Ολυμπιακό μίλησε ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας έπειτα από την νίκη των ερυθρόλευκων επί του Άρη.

Ο Κούγιας αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν με τις διαιτησίες στη Super League, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός θα φτιάξει μια ομάδα που θα κερδίζει και τους διαιτητές και το VAR, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Ζέλσον Μαρτίνς.

Οι δηλώσεις του Κούγια:

«Παρά τα προβλήματα και μιλάμε για απίστευτες διαιτησίες, η νίκη ήταν ένα μήνυμα για όλους τον κόσμο τον Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός βήμα βήμα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι αυτός που ονειρεύονται οι οπαδοί του. Ο Ζέλσον Μαρτίνς σε λίγο καιρό θα τον χαίρεται όλη η Ελλάδα. Όλα τα προβλήματα τα λύνει ο Μαρινάκης όταν είναι αδύνατο να λυθούν. Με δικές του ενέργειες ήρθαν οι Τσικίνιο και Όρτα.

Θα κάνουμε οπωσδήποτε άλλες δύο μεταγραφές. Δεν θα πρέπει να ξεγράφουμε τα παιδιά που καμάρωσε σήμερα όλη η Ελλάδα. Όλοι καμάρωσαν τον Ρέτσο και τον Ντόη δύο παιδιά που αμφισβητούνται. Να οικοδομήσουμε στους Έλληνες, τα αποδυτήρια να μιλάνε ελληνικά. Υπάρχει ένα πλάνο.

Θα το δείτε ότι σιγά σιγά ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει κορμό, γεμίσαμε μέτριους δανεικούς, κάποιοι δανεικοί πρέπει να φύγουν. Έχω στεναχωρηθεί και έχω μάθει τα εκκατομμύρια που, ήταν εισηγήσεις υποτίθεται μεγάλων προπονητών και τεχνικών διευθυντών. Θα σταματήσει αυτό το πήγαινε έλα, το φύγε εσύ, έλα εσύ. Μην ξεγράφει κανείς τον Ολυμπιακό από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Για τον Ζέλσον Μαρτίνς: «Πρόκειται για τεράστιο ποδοσφαιριστή, δεν είναι τυχαίο που αγοράστηκε από τη Μονακό. Δεν είναι κάτι τυχαίο, με μία συνδυασμένη προσπάθεια, του Άλβες και του Βαγγέλη Μαρινάκη, που καθάρισε τις μεταγραφές και του Όρτα και του Τσικίνιο.

Πήρατε ένα μικρό δείγμα από τον Ναβάρο, θα αναδειχθεί και αυτός. Θα γυρίσει ο Ελ Κααμπί, θα επιστρέψει από τον τραυματισμό αυτός ο τεράστιος παίκτης, Ελ Αραμπί. Θα τον πάρουμε τον στόπερ που θέλουμε τις επόμενες μέρες, να απαλλαγεί ο Ολυμπιακός αυτά τα εγκλήματα, που έκανε ο Μαρτίνς προηγουμένως. Θα κάνουμε μία ομάδα που θα κερδίζουμε τον διαιτητή και το VAR».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024