Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Ανεβάζει στροφές ο Μπράμπετς, αμφίβολοι οι Κουέστα και Τζούρασεκ

Άρης: Ανεβάζει στροφές ο Μπράμπετς, αμφίβολοι οι Κουέστα και Τζούρασεκ

Ο Τσέχος αμυντικός ανεβάζει στροφές και συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης – Αμφίβολοι για το ματς του Κυπέλλου οι Κουέστα και Τζούρασεκ.

Όσοι παίκτες του Άρη αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης, υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς ανεβάζει ρυθμούς και συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης.

Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν οι Κουέστα και Τζούρασεκ. Οι δύο παίκτες παραμένουν αμφίβολοι για τον προημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης (24/1) με τη Νίκη Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η συμμετοχή τους θα κριθεί ουσιαστικά στην προπόνηση της Τρίτης (23/1).

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του εντός αγώνα της Τετάρτης με τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στο σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, ασκήσεις συναρμογής, passing game, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ).

Οι Νέβεν Τζούρασεκ και Χουλιάν Κουέστα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό έκανε θεραπεία και ατομικό, ενώ ο Γιακούμπ Μπράμπετς, που ανέβασε ρυθμό, συμμετείχε σε κομμάτι της προπόνησης.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του εντός αγώνα της Τετάρτης με τη Νίκη Βόλου (24/01, 18:00), στο πλαίσιο της φάσης των «8» του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» (1η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024».

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024