Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Famagusta: Εντυπωσιακή η ομοιότητα Βαλτινού - Μακάριου - Το twitter υποκλίνεται στην ερμηνεία του

Famagusta: Εντυπωσιακή η ομοιότητα Βαλτινού – Μακάριου – Το twitter υποκλίνεται στην ερμηνεία του

«Εξαιρετικός και ο σπουδαίος Γρηγόρης Βαλτινός» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.

H νέα σειρά του MEGA, με τίτλο «Famagusta» έκανε πρεμιέρα εχθές, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024. Το τηλεοπτικό κοινό «αγκάλιασε» το νέο τηλεοπτικό έργο που πραγματεύεται τα τραγικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της Τουρκικής εισβολής στην Αμμόχωστο, τον Ιούλιο του 1974.

Η τηλεθέαση, έφτασε στα ύψη, με το 31,5% του γενικού συνόλου των τηλεθεατών να παρακολουθεί προσηλωμένο και ιδιαιτέρως συγκινημένο, τη νέα συγκλονιστική σειρά, χαρίζοντας της, την τηλεοπτική πρωτιά.

«Πάντα μου λέγανε μοιάζεις με τον Μακάριο, θα κάνεις τον Μακάριο»

Όπως είναι φυσικό, τα πληκτρολόγια των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, «πήραν φωτιά» καθώς οι χρήστες κατέλαβαν όλες τις πλατφόρμες ώστε να εκφράσουν τις πρώτες θετικές εντυπώσεις τους για την σειρά, αλλά και για την ανατριχιαστική ερμηνεία του σπουδαίου ηθοποιού Γρηγόρη Βαλτινού, ο οποίος ενσαρκώνει τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός για τον ρόλο του ως «Μακάριος»

Πρόσφατα, ο Γρηγόρης Βαλτινός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τον ρόλο που επρόκειτο να υποδυθεί στη νέα μεγάλη παραγωγή του MEGA, «Famagusta», τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο.

«Έχω τρομερό άγχος γιατί είναι ένα πρόσωπο, όπως όλα τα ιστορικά πρόσωπα, το οποίο έχει και αρνητικά και θετικά βάρη επάνω του» σχολίασε στη συνέχεια ο κ. Βαλτινός, αναφερόμενος στην πρόκληση που αποδέχτηκε να υποδυθεί τον Κύπριο Εθνάρχη. «Καλούμαι σαν ηθοποιός να ενσαρκώσω ένα ιστορικό πρόσωπο και αυτό είναι τρομερά αγχωτικό για όλους τους ηθοποιούς που το έχουν κάνει» είπε για το νέο του εγχείρημα.

«Είχα τρομερό δίλημμα. το δουλεύω χρόνια. Γιατί πάντα μου λέγανε μοιάζεις με τον Μακάριο, θα κάνεις τον Μακάριο» είπε στη συνέχεια, με τον Άρη Καβατζίκη και τη Δανάη Μπάρκα να διαπιστώνουν πράγματι πως η ομοιότητα του κυρίου Βαλτινού με τον Κύπριο Ιερέα είναι εκπληκτική.

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024