Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Famagusta: Σπαρακτική η Κοραλία Καράντη, γέννησε και έχασε μέσα σε μια στιγμή τον γιο της

Famagusta: Σπαρακτική η Κοραλία Καράντη, γέννησε και έχασε μέσα σε μια στιγμή τον γιο της

Η καταξιωμένη ηθοποιός ανατρίχιασε τους τηλεθεατές με την συγκλονιστική ερμηνεία της, θυμούμενη τη στιγμή που της αρπάζουν το μωρό μέσα από την αγκαλιά.

Η Κοραλία Καράντη στο πρώτο επεισόδιο του σίριαλ Famagusta που προβλήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο MEGA καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό με τη συγκλονιστική ερμηνεία της. Η ταλαντούχα ηθοποιός υπουδύεται την Χριστίνα Σέκκερη, σύζυγο του Αντρέα που ερμηνεύει ο Γιάννης Μπέζος. Οι δυο τους είχαν έναν σύντομο διάλογο, αρχικά, στην κουζίνα του σπιτιού της με την Χριστίνα να πλένει στη συνέχεια τα πιάτα.

Η συγκλονιστική αρπαγή του μωρού στο πρώτο επεισόδιο

Στο μυαλό της τότε ήρθαν εικόνες από την γέννηση του παιδιού της, το οποίο και είχε φέρει στον κόσμο σαν σήμερα. Αμέσως όμως την σκέψη της ηρωίδας του σίριαλ Famagusta επισκίασαν οι εικόνες από την αρπαγή του αγοριού της. «Έκλαιγες; Τι σκέφτεσαι πάλι;» την ρώτησε ο Αντρέας που μπήκε στην κουζίνα και την έπιασε από τον ώμο.

Σαν σήμερα τον γέννησα

«Σαν σήμερα τον γέννησα, δεν ξεχνιέται αυτό Αντρέα. Θα είχε γενέθλια, θα τα γιορτάζαμε παρέα. Ολόκληρος άνδρας θα είναι πια, αν ζει! Θα είχαμε μεγαλώσει μαζί, σαν φίλοι θα ήμασταν. Από την πρώτη στιγμή που τον γέννησα και τον κράτησα στο νοσοκομείο στην αγκαλιά μου, πήγε το βλέμμα μου σε αυτό το σημαδάκι που έχει στο χέρι του που το έχει κληρονομήσει από σένα. Ίδιο. Τον λάτρεψα ακόμα πιο πολύ» μονολόγησε τότε η ηρωίδα της Κοραλίας Καράντη για να ξεσπάσει στη συνέχεια σε κλάματα.

«Ευτυχισμένοι! Αθώοι, αθώοι» συμπλήρωσε, με οργή, η Χριστίνα με τις εικόνας από την αρπαγή του γιου της να της στοιχειώνουν το μυαλό στο πρώτο επεισόδιο για την Famagusta στο MEGA.

Το να χάσεις το παιδί σου είναι ανώτερη απώλεια, ο χειρότερος πόνος

Μιλώντας για τον ρόλο της, η Κοραλία Καράντη είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη στην εκπομπή ΜΕGA Καλημέρα:

«Η Χριστίνα είναι μία γυναίκα που πάνω στο πρόσωπο της θα μπορούσε κανείς να προβάλει τα πρόσωπα γυναικών που έχουν υπάρξει θύματα πολέμου στην ανθρώπινη ιστορία, στο παρελθόν και στο σήμερα. Εγώ την λέω η ‘’ανώνυμη της ιστορίας’’, σαν πολλές άλλες. Χάνει το παιδί της, επειδή χτυπά και μια περαστική άλλη γυναίκα την περνά για νεκρή και της παίρνει το παιδί. Ξυπνάει και δεν ξέρει τι έχει γίνει το παιδί της, αν είναι νεκρό, αν υπάρχει. Έτσι κι αλλιώς, το να χάσεις το παιδί σου είναι ανώτερη απώλεια, ο χειρότερος πόνος».

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024