Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ανατριχίλα από το πρώτο δευτερόλεπτο» - Το Twitter υποκλίθηκε στο Famagusta

«Ανατριχίλα από το πρώτο δευτερόλεπτο» – Το Twitter υποκλίθηκε στο Famagusta

Από τα πρώτα δευτερόλεπτα το Famagusta του MEGA κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και να γίνει trend στο Twitter

Ρίγη συγκίνησης. Έτσι μόνο μπορεί να περιγράψει κάποιος το συναίσθημα που βίωσαν το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές του MEGA.

Το Famagusta, η νέα μεγάλη παραγωγή του MEGA, έκανε πρεμιέρα ξυπνώντας μνήμες από τα γεγονότα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: πόνος και απόγνωση σε πρώτο πλάνο.

Ήταν 20 Ιουλίου 1974. Οι Τούρκοι εισβάλλουν στην Κύπρο και ο χρόνος παγώνει.

Οικογένειες ξεκληρίστηκαν, περιουσίες χάθηκαν και χιλιάδες αναγκάστηκαν να ξεριζωθούν από τον τόπο τους βλέποντας τους κόπους μίας ζωής να χάνονται εν ριπή οφθαλμού.

Η τριάδα των επιτυχιών: Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου σε συνεργασία με το Μεγάλο Κανάλι κατάφεραν να αποτυπώσουν στην κάμερα και να μεταφέρουν στην οθόνη τη φρίκη εκείνων των ημερών. Έναν εφιάλτη που στοιχειώνει ακόμη τις ζωές των ανθρώπων που… δεν ξεχνούν.

Η αισθητική της σειράς και οι ερμηνείες των σπουδαίων ηθοποιών έκαναν τους τηλεθεατές από τα πρώτα κιόλας λεπτά να «παραμιλούν» και να μιλούν για μια από τις καλύτερες -αν όχι την κορυφαία- σειρά της χρονιάς.

Δεν ήταν, άλλωστε, τυχαίο ότι το #Famagusta βρέθηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά στην πρώτη θέση των ελληνικών trends στο X (πρώην Twitter).

Η σκηνοθετική ματιά του Ανδρέα Γεωργίου, όσο και οι καθηλωτικές ερμηνείες των ηθοποιών, οι οποίοι αποτύπωσαν στο ακέραιο τη φρίκη και τον πόνο της περιόδου εντυπωσίασαν τους χρήστες του Twitter.

Φυσικά, δεν έλλειψαν και οι αναφορές στο MEGA, το οποίο συνεχίζει να επενδύει στη μυθοπλασία και σε παραγωγές υψηλής αισθητικής, ανεβάζοντας το επίπεδο της ελληνικής μυθοπλασίας σε επίπεδα χωρών του εξωτερικού.

Δείτε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024