Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βρέντζος για Famagusta: Ο κ. Μαρινάκης το ένιωσε ως «καθήκον και προσφορά προς την Κύπρο, που είναι τόπος μας»

Βρέντζος για Famagusta: Ο κ. Μαρινάκης το ένιωσε ως «καθήκον και προσφορά προς την Κύπρο, που είναι τόπος μας»

«Η Famagusta είναι μια ιστορία ξεριζωμού, και είναι μια πληγή που μένει ακόμα ανοιχτή», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Alter Ego Media

Η πολυαναμενόμενη νέα τηλεοπτική σειρά Famagusta ξεκινά την Κυριακή (21/1) το ταξίδι της στις μικρές μας οθόνες, ξετυλίγοντας παράλληλα πτυχές μιας τραγικής περιόδου για την Κύπρο μας. 

«Η Famagusta είναι μια πληγή που μένει ακόμα ανοιχτή»

Πενήντα χρόνια μετά από τη βάρβαρη τουρκική εισβολή στη μαρτυρική μας μεγαλόνησο, η δραματική σειρά του MEGA προκάλεσε συγκίνηση από την πρώτη της κιόλας θέαση, καθώς το πρώτο της επεισόδιο προβλήθηκε το Σάββατο (20/1) στο Δημοτικό θέατρο της Λευκωσίας, παρουσία του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη και του αρχιεπισκόπου Κύπρου, Γεώργιου, σε avant premiere.

«Ο κ. Μαρινάκης το ένιωσε ως καθήκον του»

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκε και ο διευθύνων σύμβουλος της Alter Ego Media, Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος, εμφανώς συγκινημένος, δήλωσε ότι αυτό που παρακολούθησε «ήταν πραγματικά συγκλονιστικό».

Ο ίδιος προσέθεσε ότι «η Famagusta είναι μια ιστορία ξεριζωμού, και είναι μια πληγή που μένει ακόμα ανοιχτή» και συνέχισε λέγοντας ότι «η Alter Ego και ο κύριος Μαρινάκης προσωπικά αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή αυτή την ιδέα. Γιατί νιώθει ότι είναι καθήκον και προσφορά προς τον τόπο μας και όλοι νιώθουμε ότι η Κύπρος είναι τόπος μας».

«Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για το αποτέλεσμα, φιλοδοξούμε το Famagusta να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να φωτίσει με τον τρόπο του ένα τόσο σημαντικό εθνικό θέμα», κατέληξε.

Αναλυτικά, ο ο διευθύνων σύμβουλος της Alter Ego Media δήλωσε ότι «ήταν πραγματικά συγκλονιστικό [το πρώτο επεισόδιο της σειράς]. Η Famagusta είναι μια ιστορία ξεριζωμού, και είναι μια πληγή που μένει ακόμα ανοιχτή. Η Alter Ego και ο κύριος Μαρινάκης προσωπικά αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή αυτή την ιδέα, γιατί νιώθει ότι είναι καθήκον και προσφορά προς τον τόπο μας και όλοι νιώθουμε ότι η Κύπρος είναι τόπος μας. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για το αποτέλεσμα, φιλοδοξούμε το Famagusta να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να φωτίσει με τον τρόπο του ένα τόσο σημαντικό εθνικό θέμα».

Η υπόθεση

Η τηλεοπτική σειρά του MEGA Famagusta ξετυλίγει την ιστορία ενός μαχητικού δημοσιογράφου από την Αγγλία που ταξιδεύει στην Κύπρο για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ για την τουρκική εισβολή. Εκείνο που αγνοεί είναι ότι τον Ιούλιο του 1974, βρέφος ακόμα, αποχωρίστηκε στην Αμμόχωστο την πραγματική του μητέρα και μία οικογένεια που δεν ξέχασε ποτέ.

Πλήθος καταξιωμένων ηθοποιών θα δώσουν πνοή στην ιστορία του ξεριζωμού, αλλά και της ελπίδας πως όσα χρόνια κι αν περάσουν μία μητέρα θα καταφέρει να σμίξει ξανά με τον χαμένο της γιο.

Η εμβληματική ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη, δίνει τη φωνή της στο πρωτότυπο τραγούδι «Δεν ξεχνώ», σε στίχους Ελένης Ζιώγα και μουσική Χρίστου Στυλιανού που ντύνει τη δραματική σειρά του MEGA.

Η δραματική σειρά Famagusta είναι εμπνευσμένη από τα γεγονότα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

Την Κυριακή (21/1) η πρεμιέρα

Η τηλεοπτική σειρά Famagusta κάνει πρεμιέρα την Κυριακή (21/1) στις 21:00, στο MEGA.

To τρέιλερ της σειράς:

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024