Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ξεκαθαρίζει για Κουέστα

Ξεκαθαρίζει για Κουέστα

Κρίσιμη η σημερινή (20/1) προπόνηση σε ότι αφορά τη συμμετοχή του Ισπανού τερματοφύλακα στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή (21/1) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί με την προπόνηση στο «Δασυγένειο», μετά το τέλος της οποίας ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή, με τη συμμετοχή του Κουέστα να αποτελεί ερωτηματικό.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, εξαιτίας των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν στη μέση. Θέλει να παίξει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σε καμία περίπτωση, όμως, οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων δεν θα ρισκάρουν, αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Στην περίπτωση που αγωνιστεί, πάντως, αναμένεται να πάρει «ανάσες» στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου (24/1), με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Σε αντίθεση με τον Κουέστα, δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι απουσίες των τραυματιών Ζουλ και Μπράμπετς από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Επιστρέφει ο Βέλεθ

Ο Φραν Βέλεθ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Άρη, στο κυριακάτικο (21/10) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ενώ ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκγύμνασης, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις.

Ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στην αποστολή μετά από διάστημα μεγαλύτερο των τριών μηνών, καθώς είχε τραυματιστεί στις 10 Οκτωβρίου. Τελευταία του συμμετοχή, μάλιστα, ήταν και πάλι απέναντι στον Ολυμπιακό, στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δυο ομάδες στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024