Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεσολόγγι: «Το αδίκημα έχει τελεστεί από διάφορους δράστες», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Μεσολόγγι: «Το αδίκημα έχει τελεστεί από διάφορους δράστες», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Ο συνήγορος της οικογένειας του αγνοούμενου Μπάμπη στο Μεσολόγγι μίλησε στο MEGA για τις εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου

Παρατείνεται η αγωνία στο Μεσολόγγι για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη, καθώς ο 50χρονος κρεοπώλης, που συνελήφθη για την υπόθεση και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό.

Στη μαραθώνια κατάθεση που έδωσε, ο κρεοπώλης δέχτηκε βροχή ερωτήσεων για τις αντιφάσεις που διαπιστώθηκαν και τα κενά μνήμης που ο ίδιος επικαλέστηκε, ωστόσο, ακολούθησε την ίδια γραμμή χωρίς να δώσει εξηγήσεις.

Σημειώνεται πως ο κρεοπώλης κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για τις εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του Μπάμπη, για τις κλήσεις και τα μηνύματα που έστειλε σε φίλους, τα οποία αμέσως μετά διέγραψε, καθώς και για το λόγο που είπε ψέματα για το κινητό του τηλέφωνο.

«Δεν είναι δεδομένο πως εφόσον δεν υπάρχει πτώμα, δεν θα κατηγορηθούν άνθρωποι», τονίζει ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη

Ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» του MEGA για τις απαντήσεις που έδωσε στις Αρχές ο κατηγορούμενος.

«Είναι εγκληματική ενέργεια που βασίζεται στη συμμετοχή»

«Έδωσε κάποιες απαντήσεις, τουλάχιστον αστείες. Επικαλείται ένα κενό μνήμης ακατανόητο, επικαλείται πως έκανε χρήση χασίς και όλα αυτά δεν μπορεί η κοινή λογική να τα δεχτεί και, δεύτερον, ό,τι έχει πει είναι ακριβώς το αντίθετο. Δεν έχει πει ούτε μία αλήθεια», τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος Κώστας Δημόπουλος.

Όπως είπε, «καταθέσαμε και μήνυση για ψευδή κατάθεση, γιατί δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε να περάσει. Και ακολούθησε η ποινική δίωξη, η οποία εκκρεμεί για την ανθρωποκτονία».

«Ο Μπάμπης είναι ένα παιδί που δούλευε όλα τα χρόνια τη ζωής του στο εξωτερικό, από τότε που τελείωσε το σχολείο. Είχε έναν καλό μισθό και ήταν τεχνίτης στα φωτοβολταϊκά. Επομένως, δεν ήταν ένα παιδί που είχε την ανάγκη να κάνει άλλα πράγματα. Ήταν ένα παιδί που είχε βοηθήσει την οικογένειά του και φίλους του. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τα λεφτά που έδωσε αυτή τη στιγμή. Για να το λέει η μητέρα του, μάλλον το γνωρίζει», σημείωσε στη συνέχεια.

Για να προσθέσει πως «είναι ένα αδίκημα που έχει τελεστεί από διάφορους δράστες. Είναι εγκληματική ενέργεια που βασίζεται στη συμμετοχή».

Εξήγησε ότι στο παρελθόν, «υπήρξαν δύο μεγάλες υποθέσεις, που χωρίς να έχουμε πτώμα, οι δράστες είχαν κατηγορηθεί και φυλακιστεί. Δεν είναι δεδομένο πως εφόσον δεν υπάρχει πτώμα, δεν θα κατηγορηθούν άνθρωποι».

«Δεν αρκεί για την οικογένεια να λογοδοτήσουν οι δράστες, αλλά να βρεθεί κάτι από αυτό τον άνθρωπο», υπογράμμισε.

Sports in

Μοντέιρο – Τσιτσιπάς 2-0: Αντίο με το… καλημέρα στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο και αποκλείστηκε πρόωρα από το ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024