Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μεσολόγγι: «Το παιδί είναι νεκρό και δεν πρόκειται να το βρούνε» - Ο κρεοπώλης παραμιλούσε στον ύπνο του

Μεσολόγγι: «Το παιδί είναι νεκρό και δεν πρόκειται να το βρούνε» – Ο κρεοπώλης παραμιλούσε στον ύπνο του

Ένας συγκρατούμενος του κρεοπώλη στα κρατητήρια της ασφάλειας Μεσολογγίου, αποκάλυψε πως ο 50χρονος έλεγε πράγματα στον ύπνο του.

Άκρως αποκαλυπτικός για τη στάση του κρεοπώλη που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη, ήταν ένας συγκρατούμενός του στα κρατητήρια της ασφάλειας Μεσολογγίου.

Ο συγκρατούμενος προσπαθούσε να «ξεκλειδώσει» τον κρεοπώλη και να μάθει πληροφορίες για τον Μπάμπη, ωστόσο όπως αποκάλυψε μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ο 50χρονος μίλαγε ακόμα και όταν κοιμόταν.

«Έλεγε αρκετές φορές ότι το παιδί είναι νεκρό και δεν πρόκειται να το βρούνε»

«Ξημερώματα Κυριακής ή Σάββατο, πήγα στο μπάνιο και τον άκουσα μέσα στον ύπνο του ροχάλισε και έλεγε: ‘τι έκανες ρε μ…’. To πρωί τον ρώτησα γιατί είναι μέσα. Μου είπε ότι βρήκαν ένα μαχαίρι μέσα στο αυτοκίνητο, τον πήραν μέσα και του φορτώνουν έναν φόνο. Τον πλησίασα και μιλούσαμε», είπε αρχικά.

Όσον αφορά τον Μπάμπη του είπε πως: «Με πήρε τηλέφωνο να τον μεταφέρω σε ένα μέρος που ήθελε, τον μετέφερα, τον άφησα, πήγα σπίτι μου και από εκεί και πέρα το παιδί αγνοείται».

Ο συγκρατούμενος του κρεοπώλη τον ρώτησε πότε έμαθε ότι το παιδί αγνοείται και του απάντησε: «Την άλλη μέρα γιατί είχε πάει για κυνήγι και ξύπνησε έξι το πρωί. Μου είπε ότι πήγε στα Κλεπά που είναι 2,5 ώρες δρόμος».

«Έλεγε ότι είχε ‘μπλέξει’»

Σύμφωνα με τον συγκρατούμενό του ο κρεοπώλης όσο ήταν στο κελί ήταν αγχωμένος και έλεγε ότι είχε «μπλέξει» και πως «το παιδί είναι νεκρό και δεν πρόκειται να το βρουν».

Προκείμενου να τον «ξεκλειδώσει» και να του ανοιχτεί ώστε να καταλάβει τι είχε συμβεί, του είπε ψέματα πως και ο ίδιος το 2004 είχε διαπράξει φόνο. «Ήθελα να τον λύσω να μιλήσει, μπας και μου πει τίποτα για το παιδί, γιατί υπάρχει και μια μάνα έξω. Μετά με ρώταγε για τον Κορυδαλλό. Πώς είναι ο Κορυδαλλός και για τα μεροκάματα», είπε ακόμα.

«Ψυχολογικά δεν ήταν καλά ο άνθρωπος. Πεσμένος και στεναχωρημένος. Μου είχε πει ότι όταν καθαρίσει από την υπόθεση, θα φύγει από το Μεσολόγγι», είπε ακόμα.

Όσον αφορά για τις χρηματικές διαφορές με τον Μπάμπη, ο κρεοπώλης είπε στον συγκρατούμενό του ότι του χρώσταγε 6.000 ευρώ και πώς πήγε από το μαγαζί και του τα έδωσε.

Ωστόσο, όπως είπε όταν έρχονταν οι αστυνομικοί να τον πάρουν για ανάκριση, άλλαζε εντελώς ψυχολογία. «Έδειχνε με την ψυχολογία του ότι δεν συμβαίνει κάτι, ότι είμαι καθαρός και θα αποφυλακιστώ και θα φύγω», είπε ακόμα.

«Έλεγε αρκετές φορές ότι το παιδί είναι νεκρό και δεν πρόκειται να το βρούνε», κατέληξε ο συγκατούμενος του κρεοπώλη.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024