Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Βασίλης Περγαλιάς υποψήφιος πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας - Το in έχει το ρεπορτάζ

Ο Βασίλης Περγαλιάς υποψήφιος πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας – Το in έχει το ρεπορτάζ

Ο Δήμαρχος Τανάγρας εμφανίζεται ως επικρατέστερος πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας(ΠΕΔ).

Με τις εκλογές για τις Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων Ελλάδας να διεξάγονται έως τις 14 Φεβρουαρίου, το in έχει το ρεπορτάζ που αφορά την ενότητα της Στερεάς Ελλάδας. Εκεί όπου σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγαλιάς έχει εκδηλώσει την επιθυμία να ηγηθεί της ΠΕΔ.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας εδώ και πολλές μέρες έχει ξεκινήσει τις διερευνητικές επαφές με συναδέλφους του δημάρχους, εξηγώντας τους τις προτεραιότητες του εφόσον αναλάβει την διοίκηση της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας.

Μάλιστα έχει συναντηθεί και με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, με τον οποίο στο παρελθόν υπήρξαν κάποιες διαφωνίες, αλλά οι πληροφορίες θέλουν τους δυο άνδρες να έχουν αφήσει αυτές τις «διενέξεις» στο παρελθόν. Μάλιστα ο κ. Περγαλιάς φαίνεται να έχει σε αυτή την προσπάθεια και την στήριξη της δημάρχου Χαλκιδαίων. Φέρεται, διότι είναι νωρίς για επιβεβαιώσεις.

Ενδιαφέρον για την προεδρία της ΠΕΔ έχει επιδείξει και ο μέχρι πρότινος δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης και νυν πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, ενώ αναμένονται και άλλες υποψηφιότητες.

Εκλογή διοικητικού συμβουλίου ΦΟΣΔΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του in, υποψήφιος για την προεδρεία του ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας αναμένεται να είναι ο νέος δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΦΟΣΔΑ θα γίνουν στις 13 Φεβρουαρίου 2024. Όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε ο ΦΟΣΔΑ: «Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ Ο.Τ.Α.» και τον δ.τ. «Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας ΑΕ», με την υπ΄ αριθ.: 2/2024 απόφασή του όπως ισχύει, ΚΑΛΕΙ τους Μετόχους σε σύγκληση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις
13/02/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 π.μ. στην πόλη της Θήβας της ΠΕ. Βοιωτίας και συγκεκριμένα στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ. Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Διάφορες ανακοινώσεις – Λοιπά Θέματα

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024