Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ανανεώνει με την εθνική Ισπανίας ο Ντε λα Φουέντε

Ανανεώνει με την εθνική Ισπανίας ο Ντε λα Φουέντε

Ισπανία και Λουίς Ντε λα Φουέντε είναι κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους, αφού η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρόχα είναι ικανοποιημένη από το έργο του 62χρονου προπονητή

Ο Λουίς Ντε λα Φουέντε είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας από τον Δεκέμβριο του 2022, διαδεχόμενος τον Λουίς Ενρίκε μετά το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο 62χρονος τεχνικός έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την δουλειά του στον πάγκο της Ρόχα και ήδη η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας είναι διατεθειμένη να του προσφέρει καινούργιο συμβόλαιο. Ο Ντε λα Φουέντε, ο οποίος θα καθοδηγήσει την Ισπανία στο Euro της Γερμανίας το ερχόμενο καλοκαίρι, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούλιο του 2024.

Ωστόσο, οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την ομοσπονδία της Ιβηρικής χώρας να του προτείνει νέο συμβόλαιο, τουλάχιστον μέχρι το Μουντιάλ μέχρι του 2026 που θα γίνει στα γήπεδα των ΗΠΑ και του Μεξικού.

Η Ρόχα είναι ικανοποιημένη από το έργο του Ισπανού προπονητή όπως υποστήριξε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ισπανικής ομοσπονδίας, Άλμπερτ Λούκε, και η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι θέμα χρόνου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε

«Λοιπόν, ακόμα περιμένουμε τις υπογραφές. Πρέπει να διευθετήσουμε μερικά μικρά πράγματα που απομένουν να γίνουν, αλλά ο προπονητής και η ομοσπονδία συμφωνούν ότι θα συνεχίσουν» δήλωσε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη δουλειά του. Ήμασταν πρωταθλητές του Nations League, ήμασταν στην κορυφή του ομίλου (στα προκριματικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα). Η αρμονία εντός της Εθνικής ομάδας είναι φανταστική, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε με την δουλειά που ξεκινήσαμε πριν από ένα χρόνο».

Από την πλευρά του, ο Ντε λα Φουέντε τόνισε πως είναι χαρούμενος σε αυτό το πόστο: «Πρέπει να περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή. Όταν δύο μέρη καταλάβουν το ένα το άλλο… και η ομοσπονδία και εγώ συμφωνούμε. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Λουίς Ντε λα Φουέντε έχει καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας 10 φορές με απολογισμό 9 νίκες και μία ήττα, ενώ έχει οδηγήσει την Ρόχα στην κατάκτηση του Nations League το καλοκαίρι του 2023.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024