Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έξαλλοι στην Μπαρτσελόνα με τον Ντε Λα Φουέντε

Έξαλλοι στην Μπαρτσελόνα με τον Ντε Λα Φουέντε

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα έχουν πολλά παράπονα από τον Λουίς Ντε Λα Φουέντε διότι χρησιμοποίησε τον Γκάβι σε ένα ανούσιο παιχνίδι με τον Ισπανό μέσο να τραυματίζεται στο γόνατο.

Η Ισπανία όχι μόνο είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στο Euro 2024 αλλά και την πρώτη θέση του ομίλου της με τη Σκωτία να παίρνει το δεύτερο εισιτήριο με ακόμη ένα αγώνα για το τέλος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «φούρια ρόχα», Λουίς Ντε Λα Φουέντε προχώρησε σε σχεδόν ολικό ροτέισον κόντρα στην ομάδα του Κβαρατσκέλια αλλά αποφάσισε να αφήσει μόνο τους Γκάβι και Λε Νορμάντ σε μία κίνηση που άφησε πολλούς να απορούν.

Έντονη αντίδραση για τον τραυματισμό του Γκάβι

Ο μέσος της Μπαρτσελόνα είχε αγωνιστεί όλο το 90λεπτο απέναντι στην Κύπρο και αντί ο Ισπανός τεχνικός να τον ξεκουράσει, του ξαναέδωσε φανέλα βασικού. Η Ισπανία κέρδισε αλλά… έχασε τον Γκάβι, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο 26ο λεπτό κλαίγοντας. Οι πρώτες ενδείξεις δεν ήταν καλές και λίγες ώρες αργότερα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα με τα μέσα της χώρας να κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού.

Προβληματισμένοι στην Μπαρτσελόνα με τον Ντε Λα Φουέντε

Για αυτό τον λόγο οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα εξέφρασαν τα παράπονά τους λέγοντας πως «δεν καταλαβαίνουν γιατί ο Γκάβι έπρεπε να ξεκινήσει σε ένα τόσο ανούσιο παιχνίδι». Η απουσία του 19χρονου σίγουρα αποτελεί μία «μαχαιριά» για τον Τσάβι στη μεσαία γραμμή με τον Ισπανό προπονητή να καλείται να βρει κάποιον ισάξιο να τον αντικαταστήσει.

Τη φετινή σεζόν, σε 15 αγώνες ο Γκάβι έχει σκοράρει 2 φορές μοιράζοντας 1 ασίστ με την επίδρασή του στο κέντρο της Μπαρτσελόνα να επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι μπλαουγκράνα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024