Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρκ Ράφαλο για «Poor Things»: «Δεν ήξερα αν θα μπορούσα να τα καταφέρω»

Μαρκ Ράφαλο για «Poor Things»: «Δεν ήξερα αν θα μπορούσα να τα καταφέρω»

Ο Μαρκ Ράφαλο μίλησε για τον ρόλο του στην ταινία «Poor Things» αλλά για ό,τι τον φόβισε.

Ο ρόλος ως Ντάνκαν Γουέντερμπερν στο «Poor Things», θα έλεγε κανείς πως ήταν μια αναζωογονητική αλλαγή για τον Μαρκ Ράφαλο. Ο 56χρονος ηθοποιός πέρασε μεγάλο μέρος της τελευταίας δεκαετίας στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Τον αγαπήσαμε μέσα από τους «The Avengers» με τον χαρακτήρα Χαλκ στην πρώτη ταινία το 2012.

Στο «Poor Things» υποδύεται τον φιλάρεσκο φανφάρα Ντάνκαν Γουέδερμπερν, που παρασύρει την Μπέλα Μπάξτερ (Έμμα Στόουν) σε ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια, σεξ, πάθος και αυτογνωσία. Ωστόσο ο Μαρκ Ράφαλο φοβόταν πως είχε γεράσει για τις ερωτικές σκηνές στο «Poor Things».

Τους φόβους αυτούς εξέφρασε σε νέα του συνέντευξη στο Perfect Magazine, όπου και φωτογραφήθηκε με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο.

Δεν ήξερα αν θα μπορούσα να τα καταφέρω», δήλωσε ο ηθοποιός στο περιοδικό Perfect. «Δεν έχω ξανακάνει ποτέ κάτι τέτοιο (σαν το Poor Things) στο παρελθόν», εκμυστηρεύτηκε. «Δεν ήξερα αν θα μπορούσα να τα καταφέρω», εξομολογείται.

Ο Αμερικανός ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμη στην ηλικία του και αν είναι συμβατή με τις σκηνές σεξ στην οθόνη.

Στο cover του περιοδικού, ο Μαρκ Ράφαλο φωτογραφίζεται από τον Γουίλι Βαντεμπερ, γυμνός και ξαπλωμένος στο έδαφος. Μιλώντας για τις σκηνές σεξ στην ταινία, ο ίδιος τόνισε πως είχε φοβηθεί μήπως: «είμαι μεγάλος για να κάνω τέτοια πράγματα; Θέλει κανείς να το δει αυτό;».

Μεταξύ άλλων, εξέφρασε και την άποψή του για το γεγονός πως «βρισκόμαστε σε μια σεμνότυφη εποχή για τις ταινίες. Η σεξουαλικότητα είναι τόσο βαθιά συνδεδεμένη με την ψυχολογία ενός χαρακτήρα. Και θα πρέπει να εξερευνάται και με αυτή την έννοια», υποστήριξε.

«Poor Things»

Το «Poor Things» περιλαμβάνει πολλές γυμνές σκηνές αλλά και σκηνές σεξ. «Ο χαρακτήρας δεν έπρεπε να ντρέπεται και η Έμμα δεν έπρεπε να ντρέπεται για το σώμα της, το γυμνό και τη συμμετοχή σε αυτές τις σκηνές, και το κατάλαβε αμέσως» είπε ο Λάνθιμος για τη Στόουν, τον Σεπτέμβριο, στην πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Η ταινία έχει κριθεί ως ακατάλληλη κάτω των 17 (R) για «έντονο και διάχυτο σεξουαλικό περιεχόμενο, γραφικό γυμνό, ενοχλητικό υλικό, αίμα και γλώσσα».

To «ευχαριστώ» σε Λάνθιμο και Στόουν

«Ευχαριστώ τον Γιώργο και την Έμμα που δημιούργησαν έναν κόσμο από μόνο του και τον γέμισαν με τους πιο άγριους και ενδιαφέροντες χαρακτήρες που υποδύονται όλοι οι σπουδαίοι και καταπληκτικοί συνεργάτες μου στο καστ. Είναι μια ταινία που είναι αστεία, άγρια, άτακτη και εξωφρενική, όλα μαζί. Ανυπομονώ να τη δείτε όλοι σας στους κινηματογράφους»έγραψε πριν από λίγο καιρό ο Μαρκ Ράφαλο στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας.

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024