Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρόβλημα με Φαλ στον Ολυμπιακό: Νοκ-άουτ για τρεις εβδομάδες

Πρόβλημα με Φαλ στον Ολυμπιακό: Νοκ-άουτ για τρεις εβδομάδες

Ο Φαλ έχει υποστεί οστεοχόνδρινη βλάβη έσω μηριαίου κονδύλου δεξιού γόνατος και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Κακά μαντάτα για τον Ολυμπιακό όσον αφορά το πρόβλημα τραυματισμού του Μουστάφα Φαλ.

Τα νέα που έρχονται για τον Γάλλο σέντερ δεν είναι καλά, καθώς όπως προέκυψε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο Μουστάφα Φαλ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί οστεοχόνδρινη βλάβη έσω μηριαίου κονδύλου δεξιού γόνατος.

Ο Γάλλος σέντερ αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου 3 εβδομάδες. Ο Φαλ θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι με την Μακάμπι, όπως και αυτά με Παναθηναϊκό, Ρεάλ Μαδρίτης, ΠΑΟΚ, Αλμπα Βερολίνου, Μπάγερν, Προμηθέα ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την Βαλένθια (08/02).

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ (δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Κολοσσό λόγω μυϊκού σπασμού στους προσαγωγούς) ακολούθησε σήμερα (16/01) ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Πέμπτης (18/1, 21:15) με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague.

H παρακάμερα του Ολυμπιακός – Κολοσσός

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος κατάφερε χθες (15/1) να κάμψει την αντίσταση του Κολοσσού Ρόδου και να επικρατήσει με σκορ 71-52, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League.

Κορυφαίος για τους Πειραιώτες ήταν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που σημείωσε ένα μεγαλοπρεπές double-double με 18 πόντους και 15 ριμπάουντ. Μια επίδοση που του έδωσε το βραβείο του MVP για την 14η στροφή του πρωταθλήματος.

Ο Σέρβος σέντερ φυσικά ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής και στην παρακάμερα του αγώνα που δημοσίευσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός από το ματς με τον Κολοσσό.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

«Ο Ολυμπιακός φαβορί για το Conference League» (pics)

Οι «Ερυθρόλευκοι», πριν από τις ρεβάνς της ημιτελικής φάσης, συγκεντρώνουν ποσοστό πιθανοτήτων 36,3%, έναντι  35,7% της Φιορεντίνα, 17,5% της Μπριζ και μόλις 10,5% της Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024