Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
MVP της 14ης αγωνιστικής της Basket League ο Νίκολα Μιλουτίνοφ

MVP της 14ης αγωνιστικής της Basket League ο Νίκολα Μιλουτίνοφ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό Ρόδου και αναδείχθηκε MVP της 14ης αγωνιστικής της Basket League.

Αφού πρώτα πέρασε στην πρώτη θέση των ριμπάουντερ στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Basket League, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης της 14ης αγωνιστικής.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο που ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού αναδεικνύεται MVP στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η πρώτη φορά ήταν στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Καρδίτσας για την 10η αγωνιστικής της κανονικής περιόδου με 21 πόντους, 21 ριμπάουντ και 39 βαθμούς στο ranking.

Χθες, Δευτέρα (15/1), απέναντι στον Κολοσσό, ο Μιλουτίνοφ συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, επίδοση που ήταν η καλύτερη μεταξύ των παικτών που αγωνίστηκαν στις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League. Ο Σέρβος σέντερ πέτυχε 18 πόντους με 8/10 βολές, 5/8 δίποντα, πήρε 15 ριμπάουντ, έδωσε μια ασίστ, έκανε δύο κοψίματα και ένα φάουλ, ενώ κέρδισε 9 φάουλ σε 32’ και 7’’ συμμετοχής.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

Για δεύτερη φορά στην Stoiximan Basket League της φετινής σεζόν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδεικνύεται Stoiximan MVP of the Week!

O 29χρονος Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού είχε αναδειχθεί Πολυτιμότερος στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ για την 10η αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League με 21 πόντους, 21 ριμπάουντ και 39 βαθμούς στο ranking.

Ο Μιλουτίνοφ στην χθεσινή (15/1) νίκη των «ερυθρόλευκων» στο ΣΕΦ επί του Κολοσσού H Hotels Collection συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο ranking επίδοση που ήταν η καλύτερη μεταξύ των παικτών που αγωνίστηκαν στις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League.

Ο Σέρβος σέντερ πέτυχε 18 πόντους με 8/10 βολές, 5/8 δίποντα, πήρε 15 ριμπάουντ, έδωσε μια ασίστ, έκανε δύο κοψίματα και ένα φάουλ, ενώ κέρδισε 9 φάουλ σε 32’ και 7’’ συμμετοχής.

Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024