Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Μηλιαρέση: Υπάρχουν «μπάζα» στην τηλεόραση που έχουν κάνει καριέρα

Μαίρη Μηλιαρέση: Υπάρχουν «μπάζα» στην τηλεόραση που έχουν κάνει καριέρα

Μίλησε για τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Μαίρη Μηλιαρέση έκανε απολογισμό της καριέρας της. Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» αναφέρθηκε στην τηλεόραση αλλά και στις δυσκολίες που βίωσε.

«Ήταν πολύ άσχημο όταν έκλεισε το κανάλι “Τέμπο” και μείναμε απλήρωτοι, είχα πάρει δάνειο. Είχα μία αρχισυντάκτρια που δεν με ήθελε και έβαλε μία δίκια της στη θέση μου όταν αρρώστησα. Μου λείπει κάποιες φορές η τηλεόραση άλλα κανονικά θα έπρεπε εγώ να της λείπω, έκανα νούμερα. Υπάρχουν «μπάζα» στην τηλεόραση που έχουν στηριχθεί και έχουν κάνει καριέρα. Με ενοχλεί που στην τηλεόραση ένα άτομο παίρνει πολλές εκπομπές και σε πολλές ζώνες», είπε αρχικά η Μαίρη Μηλιαρέση.

Τηλεόραση και μητρότητα

Για την εξέλιξη της καριέρας της υπογράμμισε πως: «Έχασα τα δικαιώματα του “Ρουκ Ζουκ” μέσα από τα χέρια μου, γιατί δεν είχα λεφτά, με πρόλαβε ο ANT1. Είχα δεχθεί άσχημα σχόλια όταν έκανα τις εκπομπές τηλεμάρκετινγκ, στην αρχή ντρεπόμουν λίγο»

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως: «Μεγάλωσα μόνη μου την κόρη μου, στις αρχές πέρασα δύσκολα. Όταν χώρισα με τον πρώην σύζυγο μου είχαμε πόλεμο και διεκδικήσεις. Η κόρη μου είναι πολλές φορές επικριτική, μου κάνει παρατήρηση για κάποια πράγματα που λέω. Δεν μετάνιωσα που άφησα την τηλεόραση για να μεγαλώσω το παιδί μου. Και τώρα το ίδιο θα έκανα. Με τη Βάνα Μπάρμπα μιλήσαμε, δεν υπάρχει κόντρα. Μου είπε “μία χαρά μας έπαιξαν και οι τηλεοράσεις”».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP PHOTO 

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024