Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πολ Μέσκαλ για ερωτικές σκηνές: «Το σεξ είναι τρόπος επικοινωνίας»

Πολ Μέσκαλ για ερωτικές σκηνές: «Το σεξ είναι τρόπος επικοινωνίας»

«Αν τις αφαιρέσουμε δε θα βοηθήσουμε κανέναν»

Ο Πολ Μέσκαλ υπερασπίζεται τις ερωτικές σκηνές σε σειρές και ταινίες. Σε συνέντευξη που έδωσε στους Sunday Times, ο ηθοποιός εξήγησε ότι τις θεωρεί «εξαιρετικά σημαντικές».

«Αν τις αφαιρέσουμε για να κάνουμε τους νέους να νιώσουν άνετα, δε θα βοηθήσουμε κανέναν. Το σεξ είναι τεράστιο κομμάτι τις ζωής, είναι τρόπος επικοινωνίας», δήλωσε. Πρόσθεσε, έπειτα, πως όταν διαβάζει σενάρια, φαντάζεται την ερωτική ζωή του χαρακτήρα που υποδύεται, για να καταλάβει τον ρόλο σε βάθος.

Αντιφάσκει έρευνα

Έρευνα που δημοσιεύθηκε το 2023 έδειξε ότι οι νέοι θα ήθελαν να βλέπουν λιγότερο σεξ στην τηλεόραση και το σινεμά. Σύμφωνα με το UCLA, το 47,5% των νέων ένιωθαν ότι η υπόθεση των περισσότερων τηλεοπτικών και κινηματογραφικών έργων θα μπορούσε να συνεχιστεί άνετα χωρίς την προσθήκη τέτοιου είδους σκηνών, ενώ το 51,5% τους θα ήθελε περισσότερο περιεχόμενο με επίκεντρο τον πλατωνικό έρωτα και τη φιλία.

Τα παραπάνω ευρήματα αντικατοπτρίζουν τις μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί πάνω στην Gen Z και τη σχέση της με το σεξ. Για παράδειγμα σε έρευνα του Centers of Disease Control and Prevention από το 2021, το 30% των εφήβων είχε κάνει σεξ τουλάχιστον μία φορά, ενώ τις περασμένες δεκαετίες, το ποσοστό ξεπερνούσε το 50%. Ήταν η μεγαλύτερη πτώση που καταγράφηκε ποτέ (η έρευνα πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια από το 1990, με περισσότερους από 17 χιλιάδες συμμετέχοντες κάθε φορά).

Πορνό και Gen Z

Ο Πολ Μεσκάλ θεωρεί πως η κακή άποψη της Gen Z για τις ερωτικές σκηνές «πιθανότατα συνδέεται με την επίδραση του πορνό» στη ζωή της. Συμπλήρωσε ότι αισθάνεται περήφανος για τον τρόπο που παρουσιάζεται το σεξ στη σειρά Normal People στην οποία πρωταγωνιστούσε, καθώς μπορεί κανείς να ακούσει ειλικρινείς συζητήσεις περί συγκατάθεσης, προστασίας και πρώτης φοράς.

Ο Πολ Μέσκαλ στο «Gladiator 2»

To «Gladiator 2» του Ρίντλεϊ Σκοτ επαναφέρει τον γνώριμο κινηματογραφικό κόσμο με νέους χαρακτήρες. Η ταινία βρισκόταν στα σκαριά για σχεδόν δύο δεκαετίες, καθώς ο διάσημος σκηνοθέτης αναζητούσε την κατάλληλη ιστορία και το κατάλληλο ταλέντο. Η επερχόμενη συνέχεια θα ακολουθήσει τον Πολ Μέσκαλ ως Λούσιους, γιο της Λουσίλα (Κόνι Νίλσεν), της πρώην ερωμένης του Μάξιμους (Ράσελ Κρόου) στην αρχική ταινία.

Ο Μέσκαλ φροντίζει να προετοιμάζεται για το νέο του ρόλο. Ως Μονομάχος, θα πρέπει να έχει άλλη… σωματική διάπλαση. Και αυτό σημαίνει ότι ο Πολ Μεσκάλ πρέπει να περάσει πολλές ώρες στο γυμναστήριο πριν αρχίσουν τα γυρίσματα της ταινίας. Όπως και κάνει!

Ο ηθοποιός μίλησε πριν από έναν μήνα στο Variety και για τη διατροφή που θα ακολουθήσει για την προετοιμασία του ως Μονομάχος λέγοντας: «Φαντάζομαι ότι θα είναι το κλασικό, να τρως πολύ κοτόπουλο και μπρόκολο», είπε. «Ανυπομονώ γιατί οτιδήποτε είναι κάπως δομημένο και δύσκολο, είναι διασκεδαστικό». Αλλά παραδέχεται ότι έχει ένα λιγότερο αγαπημένο σημείο στη γυμναστική που πρέπει να κάνει. «Δεν μου αρέσει τόσο πολύ να κάνω ώμους», είπε.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024