Έμμα Στόουν: Μπήκε πωλητήριο στο σπίτι της στο Λος Άντζελες
Τιμή πώλησης 4 εκατομμύρια δολάρια.
Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Έμμα Στόουν, πουλάει την διώροφη κατοικία της στο Λος Άντζελες, σε μία κίνηση που πυροδότησε φήμες σχετικά μα τα επόμενα σχέδια της. Το πωλητήριο από την Sothebys Realty μπήκε αμέσως μετά την βράβευση της Στόουν για την ερμηνεία της στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου, και τα νέα κυκλοφόρησαν γρήγορα.
Πρόκειται για μία μεζονέτα ισπανικού στιλ, με λιτή country style διακόσμηση στην περιοχή Comstock Hills του Westwood, με τιμή πώλησης 4 εκατομμύρια δολάρια (3.995 εκατ. για την ακρίβεια).
Εμφανισιακά λιτό σπίτι.
Τα δωμάτια της κατοικίας
Η σταρ αγόρασε την μεζονέτα το 2019 για 2,3 εκατ δολάρια και την ανακαίνισε με βάση το γούστο και την αισθητική της. Χτισμένο το 1926, το σπίτι των 3.276 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει θολωτά, διπλά, ψηλά ταβάνια στην κουζίνα και μια καλυμμένη με γκαζόν μπροστινή αυλή.
Η μεζονέτα έχει 4 υπνοδωμάτια και ξεχωριστό ξενώνα με δικό του καθιστικό και κουζίνα.
Πουλάει την διώροφη κατοικία της.
- Δύο σοβαρά τραυματίες σε τροχαία στην Αττική
- Συνταγή: Αυγά με σάλτσα ντομάτας
- Κίνα: Σε τι διαφέρουν οι νέες πολεμικές ασκήσεις στην Ταϊβάν από τις προηγούμενες;
- Κραν Μοντανά: Το ρεβεγιόν που κατέληξε σε τραγωδία – Δύσκολη η αναγνώριση των σορών, σοκαριστικές μαρτυρίες
- Τα πρώτα τιμολόγια ρεύματος για το 2026 – Ποιες είναι οι χρεώσεις
- Fitness trends: Αυτές είναι οι τάσεις του 2026



