Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην τελική ευθεία η Porsche Macan EV

Στην τελική ευθεία η Porsche Macan EV

H γερμανική φίρμα κλείδωσε την πρεμιέρα της νέας αμιγώς ηλεκτρικής Macan για τα τέλη του μήνα

Mετά από μια μακροσκελή εκστρατεία teasing, η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε την πρεμιέρα της νέας ηλεκτρικής Macan για τα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα στις 25 Ιανουαρίου.

Εξ όσων έχουν γίνει γνωστά η Macan EV θα είναι και η μοναδική δυνατότητα απόκτησης μιας Macan στην Ευρώπη καθώς θεωρητικά η Porsche θα αποσύρει σταδιακά τις εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης καθώς, η τελευταία ανανεωμένη εκδοχή του μικρότερου SUV της, δεν συμβαδίζει με τα μεταγενέστερα της εξέλιξης και της πρεμιέρας του ανακοινωθέντα,  πρότυπα κυβερνοασφάλειας που θα εφαρμόσει η Ευρώπη από το 2024.

Σε ό,τι αφορά την μοναδική ευρωπαϊκή επιλογή για την Macan όπως έχει ανακοινώσει η γερμανική φίρμα με κάθε ευκαιρία, αφετηρία για το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο αποτελεί η πλατφόρμα Premium Platform Electric η οποία έχει εξελιχθεί με την συμμετοχή της Audi και θα αποτελέσει εξίσου εφαλτήριο και για το επίσης ηλεκτρικό επικείμενο Q6 e-tron και e-tron Sportback.

Το νέο δάπεδο αναμένεται να φιλοξενεί δύο ηλεκτρικά μοτέρ τα οποία θα εξασφαλίζουν τετρακίνηση ενώ τις προδιαγραφές της Macan όσο και του τεχνολογικά συναφούς Audi θα συμπληρώνουν σύστημα τετραδιεύθυνσης, ενεργά αμορτισέρ δύο βαλβίδων και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης για τον πίσω άξονα. Το δίδυμο των ηλεκτρικών μοτέρ θα τροφοδοτείται από μπαταρία 100 kWh με δυνατότητα φόρτισης, με ισχύ έως 270 kW.

Sports in

Κασσελάκης στο TikTok: Η δίαιτα, το «welcome to Leros» και η ερώτηση για τη… Φάρλι

Στο βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης περιγράφει με χιούμορ τις χαρές αλλά και τα «ζόρια» της «ναυτικής» περιοδείας του, ενώ στέλνει και τα μηνύματά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024