Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Porsche Macan EV: Αποκάλυψη εκ των έσω

Porsche Macan EV: Αποκάλυψη εκ των έσω

Η Porsche δημοσιοποιεί την πρώτη επίσημη εικόνα από το εσωτερικό της ηλεκτρικής Macan που θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της με τη νέα χρονιά

Ηγερμανική φίρμα κηρύττει και επισήμως την διαδικασία αντίστροφης μέτρησης για την αποκάλυψη της νέας ηλεκτροκίνητης Macan δίνοντας στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη εικόνα από το εσωτερικό της το οποίο αυτονόητα έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά από τις πρόσφατες Panamera και Cayenne.

H πρεμιέρα της αναμένεται να πραγματοποιηθεί περί τα μέσα της επόμενης χρονιάς με την Macan EV να αποτελεί το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Porsche μετά την Taycan.

Η πρώτη εικόνα του εσωτερικού αποκαλύπτει την ίδια οδηγοκεντρική αντίληψη που διέπει όλες τις νεότερες Porsche με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων να αποτελεί το ψηλότερο σημείο του ταμπλό με εξαίρεση βέβαια τον κλασικο χρονογράφο ο οποίος αποτελεί μέρος των προαιρετικών επιλογών και του πακέτου Sport Chrono.

Χαμηλότερα παρεπιδημεί η κεντρική οθόνη για το infotainment με διαγώνιο 12,3 ιντσών η οποία επωφελείται από το νεότερο λογισμικό της Porsche τα οποίο υπόσχεται περισσότερες ευκολίες στην χρήση αλλά και νέες εφαρμογές όπως το ευφυές σύστημα πλοήγησης που περιλαμβάνει τα σημεία φόρτισης, live στοιχεία για τις κυκλοφοριακές συνθήκες και υπολογίζει με δυναμικό τρόπο την κατάλληλη διαδρομή.

Πίσω από το γνώριμο τιμόνι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων είναι πλήρως παραμετροποιήσιμος επιτρέποντας στον οδηγό να επιλέξει ποιες πληροφορίες θέλει να βλέπει από το σύστημα πλοήγησης σε πλήρη οθόνη έως μια ψηφιακή απεικόνιση των «αναλογικών» οργάνων της Porsche.

Ως προαιρετική επιλογή διατίθεται και στην προκειμένη περίπτωση μια τρίτη οθόνη για την ψυχαγωγία-πληροφόρηση του συνοδηγού που δεν είναι ορατή από τον οδηγό όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται εν κινήσει. Στους νεολογισμούς της Macan συγκαταλέγεται ο ατμοσφαιρικός φωτισμός ο οποίος μέχρι σήμερα τουλάχιστον ήταν πιο διακριτικός στην περίπτωση των Porsche έναντι των συνηθειών των premium γερμανών κατασκευαστών.

Χαμηλότερα στην κεντρική κονσόλα τοποθετείται η γνώριμη από τις Cayenne και Panamera επιφάνεια χειρισμού του συστήματος κλιματισμού ωστόσο, απουσία συμβατικού συστήματος μετάδοσης και του σχετικού τούνελ, ο χώρος ανάμεσα στα δύο μπροστινά καθίσματα διαθέτει έναν επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024