Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Φιλοθέη Μωβ απαντά στον Γιάννη Βαρδή: «Άμα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός...»

Η Φιλοθέη Μωβ απαντά στον Γιάννη Βαρδή: «Άμα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός…»

Η τελευταία σύζυγος του Αντώνη Βαρδή απάντησε στις δηλώσεις του γιου του Γιάννη Βαρδή σχετικά με τον γάμο τους.

Μετά τις δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή πως τον στοιχειώνει ακόμα ότι υπέγραψε για τον γάμο του πατέρα του, η Φιλοθέη Μωβ έδωσε τη δική της απάντηση.

Η τελευταία σύζυγος του Αντώνη Βαρδή δεν διατηρεί καλές σχέσεις με τα παιδιά του από όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή. Μάλιστα, μια συναυλία που οργάνωσε προς τιμήν του ο γιος του, έφερε στην επιφάνεια την κόντρα τους για ακόμα μια φορά.

Kουβαλάω το βάρος της υπογραφής για τον γάμο του πατέρα μου. Νομίζω ότι με ψυχανάλυση, ίσως μου περάσει

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Βαρδής για τον γάμο της Φιλοθέης Μωβ με τον πατέρα του, στην εκπομπή «Happy Day», εκείνη θέλησε να απαντήσει.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως φέρει ακόμα πάνω του το βάρος για τον γάμο τους, καθώς ο πατέρας του δεν είχε την επιθυμία να παντρευτεί.

«Είναι αλήθεια ότι κουβαλάω το βάρος της υπογραφής για τον γάμο του πατέρα μου. Νομίζω ότι με ψυχανάλυση, ίσως μου περάσει. Το κουβαλάω και θα το κουβαλάω γιατί είναι κάτι που δεν το ήθελε ο πατέρας μου. Είναι κάτι που το είχαμε πει εξ αρχής. Το είχαμε ξεκαθαρίσει. Αν μου είχε πει ο πατέρας μου ότι θέλει να παντρευτεί ή θα δώσει ένα μέρος του περιουσιακού του στοιχείου ή των πνευματικών του δικαιωμάτων, δεν θα είχα πρόβλημα. Από τη στιγμή όμως που εκείνος δεν το ήθελε, με στοιχειώνει», είπε ο τραγουδιστής.

«Κανένας δεν ρωτάει τους κουμπάρους»

Η Φιλοθέη Μωβ με τη σειρά της, του απάντησε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα». «Δεν με ενδιαφέρει να απαντήσω. Κανένας άνθρωπος δεν ρωτάει τους κουμπάρους. Αν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός λένε… Δεν με ενδιαφέρει κάτι για να απαντήσω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024