Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καμαρά για τη φάση του Ελ Αραμπί: «Πάντα το ίδιο σενάριο» (pic)

Καμαρά για τη φάση του Ελ Αραμπί: «Πάντα το ίδιο σενάριο» (pic)

Ο Αφρικανός μέσος με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στο ακυρωθέν γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Με «χρυσό» σκόρερ τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει από την Καισαριανή με την νίκη κόντρα στην Κηφισιά.

Ένα ματς ωστόσο το οποίο στιγματίστηκε από τις διαιτητικές αποφάσεις του ρέφερι Μανούχου, αλλά και από αυτές του Παπαδόπουλου ο οποίος βρισκόταν στο VAR.

Δύο ακυρωθέν γκολ πάνω σε Μασούρα και Ελ Αραμπί, αλλά και η άδική αποβολή του Ρέτσου με δύο κίτρινες ήταν μερικές από τις φάσεις που ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Ολυμπιακού.

Θέση για τα όσα έγιναν στην Καισαριανή πήρε και ο Μαντί Καμαρά ο οποίος ανέβασε ένα instragram story με τις γραμμές του οφσάιντ στο ακυρωθέν γκολ του Ελ Αραμπί το οποίο και συνόδεψε με την λεζάντα «πάντα το ίδιο σενάριο».

Στη διαιτησία του Μανούχου είχε σταθεί και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, στις δηλώσεις που είχε κάνει στη συνέντευξη Τύπου.

«Βρίσκομαι εδώ για να ψάξω, να αναζητήσω και να βρω σεβασμό για τον Ολυμπιακό. Είμαι στο ποδόσφαιρο πολλά χρόνια και ποτέ δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο απέναντι σε μία ομάδα, όπως αυτό που συμβαίνει στον Ολυμπιακό. Δεν είναι φυσιολογικό. Αν υπάρχουν προβλήματα να λυθούν και να κατηγορηθούν οι υπεύθυνοι.

Αυτός ο σύλλογος έχει μεγάλη ιστορία και δεν αξίζει στους ανθρώπους μέσα σε αυτή την ομάδα να τους συμπεριφέρονται έτσι. Και εμείς οι επαγγελματίες που δουλεύουμε καθημερινά για να έρθουμε την Κυριακή στο παιχνίδι και να παίξουμε έναν αγώνα, δεν αξίζουμε να αντιμετωπίζουμε καταστάσεις όπως αυτή που αντιμετωπίσαμε σήμερα, ή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τον Ατρόμητο και σε πολλά άλλα παιχνίδια.

Θέλω να πω στους υπεύθυνους ότι μετά από ό,τι μας συμβαίνει, όπως και μετά από το ματς με την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο, επιστρέφουμε πιο δυνατοί. Μετά από ό,τι συνέβη στον αγώνα με την ΑΕΚ, ήμασταν πιο δυνατοί στο ματς με τον Παναθηναϊκό και σήμερα ενάντια σε ό,τι συνέβη, εμείς κερδίσαμε.

Σήμερα μάς έδωσαν ακόμα περισσότερη δύναμη, μας ενώνουν όλα αυτά που συμβαίνουν και πάντα θα γινόμαστε πιο δυνατοί. Κι αν αυτό ξανασυμβεί, θα είμαστε προετοιμασμένοι και θα νικήσουμε πάλι».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024