Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρης: «Μισός» αλλά αποφασισμένος στο Αγρίνιο

Άρης: «Μισός» αλλά αποφασισμένος στο Αγρίνιο

Οι κιτρινόμαυροι θα παραταχθούν με πολλές απουσίες, λόγω τραυματισμών αλλά και ροτέισον, στο σημερινό (14/1, 15.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, με τη νίκη,όμως, να είναι μονόδρομος.

Ο Άρης θα πρέπει να βάλει στον «πάγο» τη ρεβάνς του Κυπέλλου (17/1) με την ΑΕΚ και να επικεντρωθεί στο σημερινό (14/1, 15.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Οι κιτρινόμαυροι ταξίδεψαν στο Αγρίνιο με αποστολή… ανάγκης, καθώς ο Άκης Μάντζιος έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών, ενώ αποφάσισε να δώσει «ανάσες» και σε βασικούς παίκτες.

Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Μορόν, οι τραυματίες Ζουλ, Βερστράτε, Κουέστα, Ρουπ και Βέλεθ, ο Παρδο που ταλαιπωρείται από ίωση, καθώς και οι Οντουμπάζιο, Φαμπιάνο και Χριστοδουλόπουλος, για λόγους τακτικής. Αντίθετα, επέστρεψαν, οι Μενέντες, Φατόρε, Πάβισιτς, Δεληζήσης και ο νεαρός Κυριαζής.

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του

Ο προπονητής του Άρη δεν άνοιξε τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Χουτεσιώτη στην εστία, του Σαμόρα στην κορυφή της επίθεσης, σε σύστημα 4-2-3-1, ενώ σε ότι αφορά την άμυνα ο Φατόρε έχει πολλές πιθανότητες να καλύψει το δεξί άκρο, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ Μπράμπετς και Ρόουζ θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Ο Παναγίδης φαίνεται ότι έχει προβάδισμα για τη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και ο Μενέντες για την αριστερή. Οι Ντουκουρέ και Τζούρασεκ θα ξεκινήσουν στα χαφ, ενώ αναμένεται να γίνουν αλλαγή στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Τέλος ο Φετφατζίδης θα ξεκινήσει για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα, σε ρόλο επιτελικού χαφ.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024