Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει ο γιος του Μαραντόνα: «Άφησαν τον πατέρα μου στην μοίρα του»

Συγκλονίζει ο γιος του Μαραντόνα: «Άφησαν τον πατέρα μου στην μοίρα του»

Σημαντικές κατηγορίες έκανε ο γιος του Ντιέφκο Αρμάντο Μαραντόνα, Ντιέγκο Σινάγκρα ο οποίος τόνισε ότι ο θάνατος του πατέρα του οφείλεται στην εγκληματική αμέλεια κάποιων

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα απεβίωσε στις 30 Οκτωβρίου του 2020, σκορπώντας θλίψη στους ποδοσφαιρόφιλους ολόκληρου του πλανήτη. Η ποδοσφαιρική κοινότητα αποχαιρέτησε μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του αθλήματος, με τον θάνατό του να συγκλονίζει την υφήλιο.

Πριν από μερικούς μήνες οκτώ γιατροί και νοσηλευτές παραπέμφθηκαν σε δίκη κατηγορούμενοι για απλή ανθρωποκτονία με ενδεχόμενη πρόθεση, τη στιγμή που το πόρισμα ιατρικού συμβουλίου είχε καταλήξει πως τα μέλη της ιατρικής του ομάδας είχαν αγνοήσει απερίσκεπτα τα σημάδια κινδύνου ζωής του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Πρόσφατα, ο γιός του Αργεντινού θρύλου, Ντιέγκο Σινάγκρα, μίλησε για την υπόθεση αυτή και σε δηλώσεις του διαβεβαίωσε πως ο ίδιος θεωρεί ότι σκότωσαν τον πατέρα του, προσθέτοντας μάλιστα πως έχει μια ιδέα για τον πραγματικό ένοχο. Επίσης ανέφερε την εμπιστοσύνη που έχει στην δικαιοσύνη της Αργεντινής.

«Υπάρχει έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Εμείς – τα παιδιά του – έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη της Αργεντινής. Είμαι πεπεισμένος ότι δεν έπρεπε να είχε τελειώσει έτσι. Σκότωσαν τον πατέρα μου. Δεν είναι δουλειά μου να πω ποιος το έκανε, έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να το πω.

Τον άφησαν στη μοίρα του ενώ θα μπορούσαν να είχαν κάνει κάτι. Έδωσα μια υπόσχεση: Θα παλεύω για δικαιοσύνη μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής μου» τόνισε μεταξύ άλλων.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024