Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αλμπέρτο Μπρινιόλι: Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια…

Αλμπέρτο Μπρινιόλι: Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια…

Η ΑΕΚ (αναμενόμενα) διαψεύδει, ο Παναθηναϊκός τον τελειώνει, με τον δρόμο του Αλμπέρτο Μπρινιόλι να φαίνεται πως είναι προδιαγεγραμμένος για το καλοκαίρι.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το τελευταίο του Αλμπέρτο Μπρινιόλι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Ιταλός τερματοφύλακας έμεινε στον πάγκο στα επόμενα δύο κόντρα σε Παναιτωλικό και Ολυμπιακό και όπως όλα δείχνουν από εδώ και στο εξής θα είναι εκτός αποστολής.

Οι διαπραγματεύσεις με το κλαμπ για νέο συμβόλαιο δεν κατέληξαν πουθενά, με τον 32χρονο άσο να δείχνει πως έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει.  Έχει βρει ήδη και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο οποίος θα είναι η ΑΕΚ. Εδώ και καιρό υπήρχε φημολογία, αλλά πλέον οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία ή ακόμα και για υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών.

Εξάλλου ο Μπρινιόλι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και μπορεί πλέον να μιλήσει και να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει. Το απόγευμα του Σαββάτου η Ένωση πήρε θέση για τις φήμες και διέψευσε τα σενάρια για τον Ιταλό, χαρακτηρίζοντάς τα μάλιστα «απόλυτα αβάσιμα». Και τι να κάνουν όμως οι «κιτρινόμαυροι»; Είναι δύσκολη η θέση τους.

Λογικό είναι να διαψεύδουν και αυτό θα κάνουν μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Ούτε ο παίκτης ούτε η ΑΕΚ μπορεί να πει κάτι περισσότερο αυτή την στιγμή. Η ουσία είναι ότι ο Μπρινιόλι έχει πάρει τον δρόμο για τη… Δεκελείας και το επόμενο διάστημα θα κάτσει στην κερκίδα, μέχρι να έρθει το καλοκαίρι και να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Και με πολύ καλά λεφτά αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα παίρνει κοντά στο ένα εκατ. ευρώ τον χρόνο. Όσο για τον Παναθηναϊκό; Ψάχνει τερματοφύλακα ήδη…

Sports in

Ο άνδρας που έσωσε 300 έργα του Βαν Γκογκ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ένας αιμοβόρος συνεργάτης των ναζί

Το 1942, ο Sam van Deventer φιλοξένησε ένα οικογενειακό πάρτι για τα 50ά γενέθλια του αιμοδιψούς Arthur Seyss-Inquart, του επιτρόπου του Ράιχ για τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στις Κάτω Χώρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024