Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεϊμάρ: «Περάσαμε μια κόλαση με τον Μέσι στο Παρίσι» (vid)

Νεϊμάρ: «Περάσαμε μια κόλαση με τον Μέσι στο Παρίσι» (vid)

Ο Νεϊμάρ μίλησε για την παρουσία του στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη συνύπαρξή του με τον Λιονέλ Μέσι στη γαλλική ομάδα.

Τα πράγματα, με τη συνύπαρξη Μέσι και Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμεναν οι δύο σταρ. Οι προσδοκίες ήταν πολλές για τους δύο πολύ καλούς φίλους (συν τον Εμπαπέ), ωστόσο γαλλικός σύλλογος ποτέ δεν κατάφερε να κάνει το βήμα παραπάνω στο Champions League.

Το όλο «οικοδόμημα» κατέρρευσε ουσιαστικά τη σεζόν 2022-23 όταν δεν ήταν λίγες οι φορές που τόσο ο Αργεντίνος, όσο και ο Βραζιλιάνος αποδοκιμάστηκαν από τους φιλάθλους της Παρί στις αναμετρήσεις της ομάδας στο «Παρκ ντε Πρενς».

Πλέον και οι δύο έχουν αποχωρήσει για διαφορετικούς συλλόγους, όμως ο Νεϊμάρ ακόμα θυμάται εκείνες τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μαζί με τον Μέσι.

Μάλιστα σε δηλώσεις του τόνισε πως πέρασαν μια… κόλαση και ότι τους έλειπαν οι μέρες που συνυπήρχαν στην Μπαρτσελόνα. «Ο Μέσι κι εγώ περάσαμε από την κόλαση στο Παρίσι. Μας έλειψε η Μπαρτσελόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ.

Δείτε το βίντεο:

Ο Νεϊμάρ πλέον αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Χιλάλ, έχοντας υπογράψει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, που είναι τραυματίας τη δεδομένη στιγμή, βλέπει κάθε εβδομάδα τον τραπεζικό λογαριασμό του να μεγαλώνει κατά 1.66 εκατ. λίρες και ετησίως κατά 86.24 εκατ. λίρες.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024