Πέμπτη 23 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Εκτός 12άδας για το παιχνίδι με την Μπασκόνια ο Σίκμα

Ολυμπιακός: Εκτός 12άδας για το παιχνίδι με την Μπασκόνια ο Σίκμα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας άφησε εκτός τον Λουκ Σίκμα, με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ να παίρνει τη θέση του στην 12άδα του Ολυμπιακού για το ματς με την Μπασκόνια.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται σε λίγη ώρα (21:30) από την Μπασκόνια, στην «Fernando Buesa Arena» στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει πάρει μαζί του στην Ισπανία 13 παίκτες και έτσι αποφάσισε να αφήσει εκτός δωδεκάδας τον Λουκ Σίκμα, ο οποίος πήρε χρόνο πριν δύο μέρες κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Στη θέση του Αμερικανού φόργουορντ θα βρεθεί ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Ο ομογενής γκαρντ είχε μείνει εκτός από το ματς με τους Καταλανούς, και δεν έχει αγωνιστεί ακόμα με τους Ερυθρόλευκους στη διοργάνωση. Υπενθυμίζεται πως με την αποστολή δεν ταξίδεψαν οι Λούντζης, Πάπας και Τανούλης, οι οποίοι και έμειναν στην Αθήνα.

Αναλυτικά η 12άδα του Ολυμπιακού: Γουόκαπ, Γουίλιαμς-Γκος, Μήτρου-Λονγκ, Κάνααν, Λαρεντζάκης, ΜακΚίσικ, Μπραζντέικις, Παπανικολάου, Πίτερς, Πετρούσεφ, Μιλουτίνοφ, Φαλ.

Για τη ρεβάνς κόντρα στην Μπασκόνια ο Ολυμπιακός

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με ρεκόρ 11-9, προέρχεται από την ήττα από την Μπαρτσελόνα πριν 2 μέρες, στο πρώτο ματς της «διαβολοβδομάδας». Η Μπασκόνια, που είναι στο 10-10, ηττήθηκε από την Μονακό στο πρώτο δικό της ματς αυτή την εβδομάδα. Η Μπασκόνια, μετρά μόλις 2 νίκες στα τελευταία 7 ματς αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί καθώς παραμένει επικίνδυνη. Με τον Μονέκε, τον Μακ Ιντάρι και τον Μάρκους Χάουαρντ να είναι σε καλή κατάσταση, με τον τελευταίο μάλιστα να βάζει 33 στην Μονακό.

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Κρίσταπς Κονσταντίνοφς (Λετονία).

Sports in

Break με το… καλημέρα για τους Μάβερικς του απίθανου Ντόντσιτς (105-108, vid)

Οι Ντάλας Μάβερικς έκαναν break με το… καλημέρα στην έδρα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, καθώς επικράτησαν με σκορ 108-105 και έκαναν το 0-1 στους τελικούς της Δύσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 23 Μαϊου 2024