Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με «Το Βήμα της Κυριακής»: «Διακοπές» και «ΒΗΜΑgazino»

Με «Το Βήμα της Κυριακής»: «Διακοπές» και «ΒΗΜΑgazino»

Στις 14 Ιανουαρίου «Το Βήμα της Κυριακής» κυκλοφορεί με συναρπαστικές προσφορές και, όπως πάντα, «ΟΤ» και «Β2».

Εκατό ταξίδια βγαλμένα από τα πιο τρελά μας όνειρα, αλλά και προορισμοί on a budget, εντός και εκτός Ελλάδας, για να απολαύσουμε ένα μαγικό διήμερο ή και μια μεγαλύτερη απόδραση σε χιονισμένες κορφές, μας περιμένουν μεταξύ άλλων στο νέο τεύχος του περιοδικού «Διακοπές» που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, 14 Ιανουαρίου, μαζί με «Το Βήμα». Μαζί του και ένα συναρπαστικό νέο τεύχος του «ΒΗΜΑgazino» που μας μεταφέρει στη σκοτεινή πλευρά του στέμματος, εξερευνώντας τα σκάνδαλα που σημάδεψαν τις βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης.

Μηνιαίο «ΔΙΑΚΟΠΕΣ» με θέμα «100 ταξίδια ζωής που κάθε άνθρωπος αξίζει να βιώσει»

Υπάρχει καλύτερη ευχή για τη νέα χρονιά από το να είναι ασφυκτικά γεμάτη από συναρπαστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, που θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μαζί με τους αγαπημένους σας ανθρώπους;

Αυτό είναι το σκεπτικό πίσω από το κεντρικό αφιέρωμα του νέου μηνιαίου ταξιδιωτικού περιοδικό «ΔΙΑΚΟΠΕΣ», που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», φιλοδοξώντας να σας ανοίξει την όρεξη για ταξίδια το 2024.

Ανακαλύψτε αυτή την Κυριακή τα 100 ταξίδια ζωής που κάθε άνθρωπος αξίζει να βιώσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του.

Ένα 56 σελιδο αφιέρωμα που προσφέρει απλόχερα έμπνευση και περιλαμβάνει συγκλονιστικές εμπειρίες, εμβληματικά τοπόσημα, αρχαία μνημεία, μοναδικές διαδρομές, αρχιτεκτονικά θαύματα, εξωτικά νησιά και μνημεία της φύσης. Από φωτογραφικά σαφάρι στην αφρικανική σαβάνα, κρουαζιέρα στο Δούναβη και βόλτα με αερόστατο στην Καππαδοκία μέχρι road trip στα Χάιλαντς και που και πως να δείτε φάλαινες και πολικές αρκούδες στον Καναδά.

Για όσους επιμένουν ελληνικά, στο «ΔΙΑΚΟΠΕΣ» θα βρείτε τα καθιερωμένα city break 48ωρα αφιερώματά του στα πανέμορφα Ιωάννινα, Καβάλα και Έδεσσα. Όλοι εξαιρετικοί value for money προορισμοί που επίσης προσφέρουν τη δυνατότητα για σκι στα κοντινά χιονοδρομικά.

Αν και, συγκεκριμένα για τους λάτρεις του σκι, υπάρχει και σχετικό αφιέρωμα «Απόδραση στις πίστες» με 10 value for money χιονοδρομικά-προορισμούς σε Βαλκάνια και Ευρώπη.

Εξίσου χρηστικός και λαχταριστός είναι και ο μεγάλος οδηγός στα αυθεντικά τσιπουράδικα του Βόλου που αξίζει να ανακαλύψεις, δια χειρός της ντόπιας Ελένης Ψυχούλη. Κομπλέ με χρηστικές συμβουλές τι πρέπει να γνωρίζεις και τι πρέπει να αποφύγεις.

Ένα πληθωρικό τεύχος που επίσης περιλαμβάνει αφιέρωμα στο φαινόμενο του solo traveler, επιλογές διαμονής και εστιατορίων από όλο τον κόσμο και ένα οδοιπορικό στην αναγεννημένη γειτονιά του Φραγκομαχαλά στη Θεσσαλονίκη.

Το «BHMAGAZINO» με ένα εντυπωσιακό εξώφυλλο και τίτλο «The Crown»

Το “BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί όπως πάντα μαζί με «ΤΟ ΒΗΜΑ» φιλοξενεί στο εξώφυλλό του ένα εντυπωσιακό γράφημα με τα μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης που απασχολούν την διεθνή δημοσιότητα, όχι με τον «καλύτερο» τρόπο. Βασιλείς, πρίγκιπες και πριγκίπισσες, πρώην μονάρχες που έχουν στρέψει τους φακούς της δημοσιότητας με έντονο τρόπο στα πρόσωπά τους. Απασχόλησαν στο παρελθόν, συνεχίζουν να απασχολούν και όπως δείχνουν τα πράγματα θα το κάνουν και στο μέλλον.

Ηθικά και οικονομικά σκάνδαλα, ερωτικές ατασθαλίες, καλά κρυμμένα μυστικά και η πρόσφατη παραίτηση από τον θρόνο της Δανίας της βασίλισσας Μαργαρίτας Β’ «κλυδωνίζουν» όσο ποτέ άλλοτε τον θεσμό της μοναρχίας.

Διαβάστε ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ με όλα αυτά που συμβαίνουν πίσω από τους χρυσούς τοίχους των ανακτόρων στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Δανία, το Βέλγιο, την Νορβηγία κ.α.

Στο “BHMAGAZINO” μπορείτε ακόμα να διαβάσετε πολλά αποκλειστικά θέματα και συνεντεύξεις που έχουν να κάνουν με την τέχνη, τις επιστήμες, την αρχιτεκτονική, το περιβάλλον, την τεχνολογία, τον αθλητισμό κ.α

Και όπως πάντα, μαζί με «Το Βήμα της Κυριακής», πλούσιο οικονομικό ρεπορτάζ από τον ΟΤ και όλα όσα αξίζει να διαβάσετε για τον πολιτισμό, τις επιστήμες και τις νέες ιδέες στο ένθετο Β2.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024